Авторизация

Вісті з Полтави - Шамота: «Кубок Героїв» не попросту аматорський турнір — це патріотичне виховання і пам’ять про атовця Антона Грицая


Вісті з Полтави - Шамота: «Кубок Героїв» не попросту аматорський турнір — це патріотичне виховання і пам’ять про атовця Антона Грицая

Вшанування пам`яті міжнародним турніром. У Полтаві провели міжнародний турнір зі змішаних єдиноборств ММА «Кубок Героїв», що присвячений загибелі атовця Антона Грицая. Традиція вшановувати пам’ять на спортивному майданчику триває вже 4 роки поспіль. Цьогоріч свої сили в октагоні випробували понад 70 учасників з Молдови, Республіки Білорусь, Румунії та міст України.


«Кубок героїв» — аматорський турнір, тож рівень спортсменів — різний. Якщо людина займається спортом і хоче себе спробувати на професійному рівні, тут вона отримує таку можливість. Після короткого інструктажу починаються змагання. Учасників привітала мати Антона Грицая та один з організаторів заходу — голова організації «Молода громада» Вадим Додатко.



Благодійний внесок, який склав 50 гривень, спрямують на розвиток спортивного залу імені Антона Грицая «Молода Гордість».















— Ми маємо пам’ятати про подвиг тих героїв, завдяки яким, ми маємо мирне небо над Полтавою. Деякі хлопці, на жаль, заплатили за це своїм життям. Сьогодні це можливість пригадати їх, віддати їм шану. І на міському рівні створювати можливість для патріотичного виховання нашої молоді, яка повинна чітко розуміти, що Україна єдина держава, де вони народилися і мають створювати сім’ю і прожити все своє життя, — говорить секретар Полтавської міської ради Олександр Шамота.






Для переможців підготували кубки, медалі та спеціальні призи у вигляді спортивної амуніції.


Пресслужба Соціал-демократичної партії (СДП)

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?