Авторизация

Вісті з Полтави - «Це мій день і все це для мене...» — вопила наречена. Полтавська Love Story з хепіендом Вікторії та Сергія Олійників


Вісті з Полтави - «Це мій день і все це для мене...» — вопила наречена. Полтавська Love Story з хепіендом Вікторії та Сергія Олійників

День усіх закоханих. Тисячі пар мріють побратися саме в цей день. Хтось планує весілля роками, хтось заздалегідь бронює дати в РАЦСі. Сергій і Вікторія вирішили побратись спонтанно. Так могли вчинити тільки щиро закохані люди. У Центральному РАЦСі Полтави 14 лютого о 14:00 увічнили в сімейному союзі неймовірну історію кохання.


Вона молода і самотня мама. І він також одинак. Вільний час обидвоє часто гаяли в соцмережах. Там Вікторія й Сергій і познайомились. Згодом наважились на першу зустріч, потім побачення і ще одне, і ще одне. Так і потім почали зустрічатись. Невдовзі почуття цих двох молодих людей переросли у велике кохання. Сьогодні, 14 лютого, вони вирішили стати родиною. За словами нареченої Вікторії, майбутній чоловік підкорив її своєю рішучістю та відповідальністю.






«У мене є двоє діток — це не аби яке випробування. Але Сергій мене одразу підкорив своєю увагою та ставленням і до мене, ідо моїх малят. Мені дуже сподобалось те, що він, як справжній чоловік він прийняв мене з моїми дітками, він їх полюбив, вони стали для нього рідними. Я сподіваюся, що у майбутньому це все буде розвиватися. Він їх так само буде любити, балувати, як своїх», — розповідає наречена Вікторія Пономаренко.



Сергій же говорить — для нього Вікторія стала коханням із першого погляду. Спочатку вподобав фотографію, потім при зустрічі закохався в дівчину. Говорить ніжність та тепло, з якими ставиться до своїх дітей підкорили його серце одразу. Купідон поцілив у цю пару влучно і безпомилково. Трохи позустрічавшись, вирішили побратись. Говорять рішення прийняли дуже спонтанно. Неначе так просто мало статися. Весілля тому вийшло не велелюдним: свідки та мама. Тож не дивно, що молодята були неабияк здивовані побачити на своєму святі секретаря Полтавської міської ради Олександра Шамоту. Останній каже, цілком спонтанно вирішив привітати пару, яка одружується у Валентинів день о 14:00. Так низка співпадінь і випадковостей стала одним спільним святом.


















«Завжди приємно робити маленькі подарунки. Сьогодні день закоханих і дуже радісно бачити пари, які сьогодні вирішили одружитися, обрати спільний шлях і відповідно радий вітати їх із цим, і бажаю всім закоханим, щоб це почуття постійно жило у вашому серці, щоб це почуття супроводжувало вас протягом всього вашого життя, тому що все що ми робимо, ми робимо заради кохання», — говорить Олександр Шамота.



Привітавши молодят із радісною подією, секретар міськради вручив їм свідоцтва про шлюб, а також презентував і символічний подарунок для закоханих — романтичну вечерю для двох у місцевому ресторані Шато Галері.



«Це мій день і сьогодні все для мене...», — кричала на радощах Вікторія (Пономаренко) Олійник. Говорить покладала на цей день багато сподівань, але не очікувала, що емоцій та приємних сюрпризів буде аж стільки.












Двоє призначених одне одному сердець подолають будь-які відстані та перепони, але все одно обов’язково зустрінуться. Ми в це віримо. А ви?


Пресслужба Соціал-демократичної партії (СДП)

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка