Авторизация

Вісті з Полтави - На зупинках Полтави встановили нові рекламні тумби та зняли конструкції з електроопор


Вісті з Полтави - На зупинках Полтави встановили нові рекламні тумби та зняли конструкції з електроопор

В центрі Полтави встановили нові рекламні тумби

Цього тижня на зупинках Полтави почали встановлювати нові рекламні конструкції. Сьогодні на них уже розмістили рекламу, а старі рекламні щити на електроопорах зняли.


У Полтаві електроопори завішані рекламними вивісками. Особливо громіздкі були на електроопорах біля зупинок громадського транспорту.



У 2018 році внесли зміни до закону «Про рекламу». Згідно зі змінами забороняється розміщення реклами на опорних та інших елементах контактної мережі, у тому числі опорах зовнішнього освітлення. Автори законопроекту мали на меті сприяти збереженню автентичності та просторової композиції архітектури міста. Також відсутність реклами на стовпах має поліпшити ситуацію у сфері безпеки дорожнього руху.



Попри заборону полтавська влада продовжувала продовжувати дозволи ПП «Нерухомість» на розміщення реклами. Підприємство має 23 конструкції, які розташовані на зупинках, і в якості носія використовують саме електроопори.



Після 2 років міська влада все-таки змусила підприємця переробити вивіски. Спочатку ПП «Нерухомість» запропонувало 4-метрові тумби із круглим наконечником. Цей варіант не підійшов, і вони розробили невисоку трьохпозиційну конструкцію, яка стоїть на бетонній основі.






Дану конструкцію погодила поліція, інспекція контролю за благоустроєм та КП «Полтава-Сервіс». Нові рекламні тумби стоять на зупинках: Будинок зв’язку, Млинзавод, Оптика, Шевченка, 1100-річчя Полтави, Інститут зв’язку, Автостанція, Богдана Хмельницького, Браїлки, Південний вокзал.



Краса — суб’єктивне поняття. Рекламні тумби стають частиною міського середовища і стоять десятки років. Тому при їх встановленні звертають увагу на те, щоб конструкція була привабливою для мешканців і гостей міста. Але красу чи якусь естетику в даних тумбах знайти не так і просто.




Чи подобається вам вигляд нових рекламних тумб?

Микола ЛИСОГОР, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?