Авторизация

Вісті з Полтави - На вимогу Шамоти голова райради доповів про недбальство своїх чиновників


Вісті з Полтави - На вимогу Шамоти голова райради доповів про недбальство своїх чиновників

Сергій Синягівський, голова Київської райради Полтави

За вимогою Олександра Шамоти проведено службове розслідування, винесено догани

Секретар полтавської міськради Олександр Шамота зазначив: «Ми змусили чиновників виконувати свої обов’язки. Продовжимо жорстко їх контролювати. За результатами службового розслідування у Київській районній раді службові особи притягнуті до дисциплінарної відповідальності. Щоб відстояти інтереси громади ми вимагаємо від представника виконкому Київської райради взяти участь у розгляді справи у районному суді 19 лютого 2020». Про це стало відомо на засіданні виконкому полтавської міськради 12 лютого 2020.




Олександр Шамота

Нагадаємо, тиждень тому, 5 лютого 2020, на виконкомі Полтавської міськради Олександр Шамота дав низку протокольних доручень. Зокрема, голові Київської районної в Полтаві ради, Сергію Синягівському — провести службове розслідування щодо недбалості службових осіб у питаннях незаконної забудови.



Нагадаємо, було два судових рішення, якими визнано право власності за двома позивачами. Представники юрвідділу Київської райради на судове засідання не з’явилися і навіть попросили суди розглянути позови за їх відсутності. Проти суті позовів не заперечували. При цьому, юрвідділ райради мав би залучити міську раду третьою стороною.


Пресслужба Соціал-демократичної партії (СДП)

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка