Авторизация

Вісті з Полтави - Автомобіль із вимкненим двигуном зайнявся в гаражі біля будинку в Білецьківці


Вісті з Полтави - Автомобіль із вимкненим двигуном зайнявся в гаражі біля будинку в Білецьківці

Фото: pl.dsns.gov.ua

Автомобіль Mazda 3 зайнявся в гаражі біля будинку в селі Білецьківка Кременчуцького району. Це сталося пізно ввечері 10 лютого по вул. Ювілейній. Господар приїхав додому, машину з вимкненим двигуном залишив у гаражі.


— Через 40 хвилин чоловік побачив, що автомобіль горить і вибіг надвір. Намагався його загасити відрами з водою. Побачив, що сам не впорається і тому викликав пожежників, — розповідає Ірина Сушко , інспектор Кременчуцького управління ДСНС.



Рятувальників викликали о 22-й годині.



— Коли прибули, автомобіль було повністю охоплено вогнем. На гасіння знадобилась година. Автомобіль згорів, але вдалось зберегти будинок, який розташований за кілька метрів від гаража. Дім поливали водою. Попередня причина загоряння — коротке замикання електропроводки автомобіля. Через те, що власник сам намагався загасити, втратив час.



У гаражі не було паливно-мастильних матеріалів.



— Пожежу ліквідували о 23:04. Травмованих та загиблих немає, — додає Ірина Сушко. — Вогнем знищено автомобіль, документи, старі речі та 24 кв. м покрівлі гаража. До гасіння залучалися 5 чоловік особового складу 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини та 1 одиниця техніки.




Згоріла Mazda 3

Цього року через несправність електропроводки загорілись два автомобілі в Кременчуці.



— 3 січня в Кременчуці повністю згорів ВАЗ, власник не встиг його загасити. Також зовсім нещодавно в Кременчуці був ще один подібний випадок. Водій біля магазину припаркував свою машину. Коли повернувся, то побачив, що загорілось під капотом. Він дістав вогнегасник і встиг врятувати загасити полум’я. Всі випадки стались у машинах з вимкненими двигунами, причина — замикання несправної електропроводки, — розповіла Ірина Сушко.


Олена ЛУЦЕНКО, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?