Авторизация

Вісті з Полтави - На Полтавщині через снігопад 42 населених пт залишились без світла


Вісті з Полтави - На Полтавщині через снігопад 42 населених пт залишились без світла

У ніч з 10 на 11 лютого через сніг та шквалисті пориви вітру спрацювали системи захисту і сталося аварійне відключення електропостачання 19 фідерів та 269 трансформаторних підстанцій.


— Без електропостачання залишилося 42 населених пункти області в Глобинському, Семенівському, Зіньківському, Котелевському, Лохвицькому, Миргородському, Машівському, Кобеляцькому та Полтавському районах, — розповів Віктор Стеблянко, начальник управління з питань цивільного захисту Полтавської ОДА. — Роботи з відновлення електропостачання населених пунктів області тривають.



Уночі 10 лютого 25 одиниць техніки і 39 працівників Агентства місцевих доріг Полтавської області та 96 одиниць техніки і 117 працівників Служби автомобільних доріг у Полтавській області розчищали дороги на Полтавщині.



— Станом на 09:00 всі автомобільні дороги державного значення знаходяться в проїзному стані, — повідомляє Служба автомобільних доріг Полтавщини. — Підрядні організації здійснювали очистку від снігу та обробку покриття протиожеледною сумішшю. Роботи проводилися на всіх автошляхах державного значення. Нині роботи так само продовжуються.










Прибирання доріг області

Попри заклики утриматися від поїздок під час складних погодних умов водії не відреагували. В результаті отримали декілька ускладнень руху. Ми потерпали від несвідомих водії вантажного транспорту, які на несправних автомобілях та на «лисій» гумі виїхали на шляхи.



На автодорозі М-22 Полтава-Олександрія в Лелюхівці на підйомі зупинилася вантажівка з причепом за відсутності дизельного пального, яка заблокувала рух транспорту.



— Силами дорожньої організації даний автомобіль був відбуксирований, аби дати проїзд іншому транспорту. На даний час фіксується ускладнення руху в районі села Бондури. Тут вантажівка з причепом на «лисій» гумі не може виїхати на підйом. На місці працюють співробітники поліції та рятувальники. Рух здійснюється в реверсному режимі, — повідомляє Служба автомобільних доріг.



Вночі на автошляхах Полтави працювали 45 одиниць техніки. Усі дороги в проїжджому стані, комунальна техніка працює й зараз.



— Нині на вулицях міста працюють 370 двірників підрядних організацій, ЖЕО № 2 та КП «Декоративні культури», — розповів начальник відділу оперативного реагування Управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Полтавської міської ради Сергій Зубань.



















Прибирання вулиць Полтави

Комунальники закликають полтавців не залишати свої транспортні засоби на узбіччі, аби не перешкоджати роботі снігоприбиральної техніки.


Олена ЛУЦЕНКО, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка