Авторизация

Вісті з Полтави - Юридичний департамент Полтавської ОДА очолив харківський юрист


Вісті з Полтави - Юридичний департамент Полтавської ОДА очолив харківський юрист

Сергій Фесенко | Фото: adm-pl.gov.ua

Харківський юрист Сергій Фесенко очолив юридичний департамент Полтавської ОДА. До цього він двічі невдало обирався до Київської міської ради та до Верховної Ради України


На сьогоднішній нараді в Полтавській облдержадміністрації представили директора Юридичного департаменту ОДА. Губернатор області Олег Синєгубов повідомив, що за результатами конкурсу ним став Фесенко Сергій Володимирович.



Новий директор юридичного департаменту



Новий керівник народився у 1981 році в Харкові. Освіта — вища, безпартійний. У 2015 році був кандидатом в депутати Київської міськради від «Офіцерського корпусу». У 2019 році у якості самовисуванця балотувався до Верховної Ради України. Обидві спроби були невдалими.



Перед призначенням Сергій Фесенко подав відповідну декларацію.



Декларант указав земельну ділянку площею 20 000 кв.м. у Петрівському Балаклійського району Харківської області та квартира площею 45 кв.м. у Харкові. Дружина Оксана Фесенко також має земельну ділянку та квартиру відповідно у Харківській області та Харкові.



Декларант має автомобіль Volkswagen Passat 2011 року випуску.



Сергій Фесенко на 95% (52 500 грн) володіє харківською фірмою «Профі Компані», яка здійснює оптову торгівлю побутовими електроприладами.



Також він є бенефіціаром адвокатського об’єднання «Адвокатське бюро «Юргазенерго».



У 2019 році Сергій Фесенко отримав 51 376 грн зарплати в «Юргазенерго». Точно таку суму в цій фірмі отримала його дружина. Оксана Фесенко отримала 11 000 грн у якості відсотків в «Ідея Банк».



Сергій Фесенко має готівкою 22 000 доларів та 150 000 грн. Оксана Фесенко має на банківському рахунку 190 000 грн та готівкою — 10 000 доларів.



Декларант має несплачені податкові зобов’язання на суму 18 126 грн та кредит на суму 25 000 грн.



Новий начальник Регіонального офісу водних ресурсів у Полтавській області




Олександр Тарахкало

Окремо Олег Синєгубов представив начальника Регіонального офісу водних ресурсів у Полтавській області — Олександра Віталійовича Тарахкала.



Новий радник з питань будівництва



Вже розпочав свою діяльність і новий радник Олега Синєгубова — Ткач Олександр Петрович. Ще на початку січня у Полтавській ОДА його вже представляли куратором сфери будівництва.



Наприклад, Олександр Ткач нещодавно відвідав приймально-діагностичне та рентгенологічне відділення обласної лікарні, які здадуть в експлуатацію в травні цього року. На об’єкті він провів нараду з замовниками та підрядниками.




Олександр Ткач

Олександр Ткач у листопаді минулого року звільнився з посади заступника директора КП «Підземне місто» Харківської міськради. Це підприємство експлуатує харківське метро та підземні переходи.



Олександр Ткач має квартиру площею 67,8 кв.м у Києві, а також на правах спільної власності із дружиною Людмилою Ткач — квартиру площею 73,6 кв.м. у Харкові.



Він задекларував автомобіль LX 570 2008 р.в. (в угоні), а також автомобіль BMW 328XI 2016 р.в.



Олександр Ткач задекларував зарплату в 168 812 грн. Декларант також указав пенсію в 98 436 грн. Його дружина також отримала пенсію — 15 180 грн. Людмила Ткач має готівку — 805 000 грн.



Як бачимо, Олег Синєгубов продовжує поповнювати харків’янами ОДА, можливо, особливо не довіряючи місцевим кадрам та їх усталених зв’язкам.


Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка