Авторизация

Вісті з Полтави - Наркоторговця з Полтави засудили на 6 років тюрми


Вісті з Полтави - Наркоторговця з Полтави засудили на 6 років тюрми

Сергій Голіков отримав 6 років ув’язнення

34-річного полтавця Сергія Голікова засудили на 6 років позбавлення волі із конфіскацією майна за продаж наркотиків.


23 січня Октябрський райсуд Полтави виніс вирок Сергію Голікову.



Голікова затримали 13 червня 2019 року на вул. Михайла Грушевського, 7. Чоловіка схопили під час продажу ацетильованого опію («ширки»). Покупцем був правоохоронець, який працював під прикриттям. Куплені в Голікова наркотики підставна особа передала в поліцію. Експертиза підтвердила, що це небезпечний наркотик.



У Голікова конфіскували помічені 50-гривневі купюри, які він отримав за «ширку». У його квартирі під час обшуку знайшли тканину з різким запахом, медичний шприц та посуд з концентратами макової соломки. Також у помешканні знайшли висушений канабіс, насіння коноплі та розчинники, що містять ацетон та толуол.



Голіков раніше двічі судимий, ніде не працював, не одружений. Він родом із села Мачухи Полтавського району.



Правоохоронці стежили за Голіковим з 17 квітня 2019-го протягом двох місяців — фіксували його телефонні розмови, записували на відео його дії.



Суд встановив, що Голіков 10 травня та 13 червня 2019 року в Полтаві продавав наркотичний засіб — опій ацетильований. Всі операції з продажу правоохоронці записували на відео. Гроші, які співробітник поліції йому віддавав за наркотики, були помічені спеціальним розчином.



Голіков свою вину не визнав і відмовився від показань. Відбування покарання йому зарахували з дня затримання, 13 червня.


Олена ЛУЦЕНКО, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка