Авторизация

Вісті з Полтави - Мешканці Коломацької ОТГрам, Степненської та Старицьківської сільрад просять Президента підтримати їх бажання об’єднатися


Вісті з Полтави - Мешканці Коломацької ОТГрам, Степненської та Старицьківської сільрад просять Президента підтримати їх бажання об’єднатися

Люди просять у гаранта допомоги в розв’язанні питання щодо незаконного приєднання Коломацької громади до штучно створеної Новоселівської ОТГ, адже обласна влада їх повністю ігнорує.


Зміни до перспективного плану неправомірно вніс очільник Полтавської ОДА Олег Синєгубов. Таке рішення суперечить принципу добровільності, про який зазначено у законі «Про добровільне об’єднання територіальних громад». Адже воно приймалося нехтуючи думкою людей.



Двічі мешканці намагалися поспілкуватися з Олегом Синєгубовим. Приходили до нього на зустрічі, організовували мирні акції, збирали підписи на підтримку громади у складі чотирьох сільрад: Коломацької, Василівської, Старицьківської та Степненської. Їх проігнорували.



Голова Коломацької ОТГ Євген Почечун зареєстрував на сайті Президента відповідну петицію. А мешканці Коломацького, Василівки, Старицьківки та Степного записали відеозвернення до глави держави Володимира Зеленського.



Люди сподіваються, що Президент їх почує і більше не довелося перекривати дороги та відстоювати свої права.



— Нас не чують, перед нами закривають двері, силоміць намагаються приєднати до Новоселівки. Ми не хочемо, щоб за нас вирішували нашу долю. Руйнували те, що ми створювали та будували протягом кожного дня, — наголошує Антоніна Опошнян.



А доки боротьба за незалежність громади триває. 21 січня о 10:00 год мешканці вкотре вийдуть на мирну акцію — проти незаконного приєднання їх до складу Новоселівської ОТГ. Цього разу мітингувальники зберуться на площі перед будівлею Полтавської облдержадміністрації. На акцію запрошуються всі небайдужі до встановлення справедливості.


Пресслужба Коломацької ОТГ

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?