Авторизация

Вісті з Полтави - На маршрут «Критий ринок — Вакуленці» випустили новий автобус Ataman за 2 млн грн


Вісті з Полтави - На маршрут «Критий ринок — Вакуленці» випустили новий автобус Ataman за 2 млн грн

Новий автобус вийшов на маршрут «Критий ринок — Вакуленці», а згодом буде розвозити пасажирів і на маршруті Критий ринок — Яківці


Сьогодні на маршрут № 1 «Критий ринок — с. Вакуленці» виїхав новий автобус Ataman А092H6. Партію з 11 машин місто купило минулого року за 24 млн грн. Техніка поповнить автопарк комунального підприємства «Полтаваелектроавтотранс».



У 2014 році маршрут № 1 об’єднали із маршрутом № 5 (Критий ринок — с. Яківці), після того, як місто передало 9 одиниць транспорту на потреби армії. Із появою нових автобусів маршрути № 1 і 5, знову роз’єднали. Нову техніку використовують на маршруті № 1, але згодом її перенаправлять й на № 5, щоби не обділити комфортом мешканців Яківців.



Відділ транспорту затвердив графік для маршруту № 1.




Графік руху комунального транспорту на маршруті № 1

Автобус розпочинає роботу о 6:05 ранку і закінчує о 18:30. Це називається «розривний маршрут».



Графік маршруту № 5:




Графік руху комунального транспорту на маршруті № 5

Другий новий автобус випустять на маршрут № 17 «ОЦЕВУМ — ТЦ Паровоз» 8 грудня, після Різдва. Потім проведуть конкурс для іншого транспорту.




Графік руху комунального транспорту на маршруті № 17

Керівник «Полтавелектроавтотранс» Євгеній Зайцев розповів, що інші нові автобуси будуть вводити поступово, одразу 11 машин не пустять. Всього на підприємстві є 14 старих «Богданів» і тепер 11 нових «Атаманів». Старі й нові автобуси будуть міняти на маршрутах, щоб комфортно було всім мешканцям. Стару техніку списувати не будуть. Підприємство обслуговує 11 маршрутів, 3-4 машини повинні бути в резерві.












Євгеній Зайцев пояснив, що важливо налагодити систему обслуговування, щоб побачити слабкі й сильні сторони нової техніки. Автобуси потрібно ввести в експлуатацію правильно, спочатку їх «обкатати». Тоді вони будуть служити довго.



Автобуси комунального підприємства мають GPS-трекери й вже у тестовому режимі відображаються на сервісах gps.poltava.ua та EasyWay.


Микола ЛИСОГОР, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка