Авторизация

Вісті з Полтави - Під час вибуху хати в Малій Перещепині загинула жінка і обгорів чоловік


Вісті з Полтави - Під час вибуху хати в Малій Перещепині загинула жінка і обгорів чоловік

Фото: pl.dsns.gov.ua

У ніч на 25 грудня в селі Мала Перещепина Новосанжарського району на Полтавщині стався вибух у одноповерховому будинку. Після цього розпочалась пожежа. Хата повністю зруйнована.


Під завалами рятувальники знайшли тіло 41-річної жінки. Господаря будинку, 63-річного чоловіка з опіками відвезли в Новосанжарську центральну районну лікарню.



— Пожежників після 23-ї години викликали сусіди, які почули потужний вибух. У сусідньому будинку вилетіли вікна і обвалились стіни, — розповіла Світлана Рибадко із ДСНС Полтавщини. — У хаті чоловік жив сам, до нього прийшла знайома. Його з опіками одразу доставили в лікарню. Жінку знайшли під уламками вже мертву. На неї впали конструкції будинку. Хата стара, цегляна, а в перестінках був очерет. Що в них вибухнуло — не відомо. Можливо, газ бо там горіло все. Перед гасінням пожежі рятувальники спочатку перекривали газ. Поруч були господарчі будівлі і вогонь міг перекинутись і на них. Їх вдалось врятувати, вогонь швидко загасили.












Причин вибуху і пожежі зараз встановлюються. На місці працює поліція. Сусіди говорять, що господар будівлі зловживає алкоголем.



Нагадаємо, у Гадяцькому районі внаслідок вибуху котла загинув 80-річний господар.


Олена ЛУЦЕНКО, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка