Авторизация

Вісті з Полтави - У Полтаві засудили охоронця «Антареса», який під час чергування на будівництві зарізав свого напарника


Вісті з Полтави - У Полтаві засудили охоронця «Антареса», який під час чергування на будівництві зарізав свого напарника

Октябрський райсуд призначив 9 років ув’язнення охоронцю «Антареса» за вбивство свого напарника під час чергування на будівництві в мікрорайоні Левада


26 листопада Октябрський районний суд Полтави виніс вирок охоронцю «Антареса» Ігорю Голяшкіну, який під час чергування на будівництві зарізав свого напарника. Судді Олександр Струков, Марина Материнко та Володимир Бугрій призначили вбивці 9 років ув’язнення.



Нагадаємо, що 11 лютого на території будмайданчику на Леваді сталося вбивство 29-річного охоронця, у якому зізнався напарник вбитого.



Відповідно до Єдиного державного реєстру судових рішень, обвинувачений Ігор Голяшкін — громадянин України, уродженець міста Торез Донецької області, росіянин, має п’ять судимостей.



11 лютого 2019 року близько 16-ї години Ігор Голяшкін перебував на чергуванні разом із напарником на будівельному майданчику по вул. Головка, 21, на якому ПРМБО «Райагробуд» будує житловий будинок. Обвинувачений чергував на будівництві за дорученням керівництва ТОВ «Антарес-3000», але працював не офіційно.



Того дня охоронці разом вживали спиртні напої, зокрема настойку глоду. Після чого ввечері між 21-ю та 23-ю годинами між ними виникла сварка, під час якого Голяшкін вдарив ножем у шию напарника. Потерпілий помер на місці події.







Фото: gazeta.ua

Відповідно до висновку судово-медичної експертизи, охоронець помер від масивної зовнішньої кровотечі та крововтрати.



Обвинувачений Голяшкін свою провину у вчиненому визнав частково та пояснив, що напарник хотів випити ще та вимагав гроші у обвинуваченого. Останній відмовив і потерпілий почав його бити. Тоді Голяшкін схопив ніж і, щоб захиститися, вдарив нападника.



Ігоря Голяшкіна звинуватили в умисному вбивстві (ч.1 ст. 115 КК України). Із кваліфікацією злочину обвинувачений не погодився та наполягав на тому, що йому довелося захищатися, адже напарник вдарив його по голові та намагався пограбувати.



Суд врахував все вищезгадане, а також обставину, що обтяжує покарання — злочин вчинено у стані алкогольного сп’яніння. Тому Ігоря Голяшкіна визнали винним та призначили 9 років ув’язнення.



Нагадаємо, що Полтавський суд виніс вирок обвинуваченим у вбивстві полтавських підприємців, які зникли на автомобілі Volkswagen Touareg — вбивця отримав довічне ув’язнення, а його спільник — 12 років за ґратами.


Анастасія НЕДОГОРСЬКА, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?