Авторизация

Вісті з Полтави - Допомога, вчасно надана працівниками ГПУ «Полтавагазвидобування», врятувала життя


Вісті з Полтави - Допомога, вчасно надана працівниками ГПУ «Полтавагазвидобування», врятувала життя

Співробітники ГПУ «Полтавагазвидобування» вчасно надали домедичну допомогу працівниці клінінгової служби, урятувавши їй життя. Нині потерпіла проходить реабілітацію в міській лікарні.


В АТ «Укргазвидобуванні» впевнені, що знання з домедичної допомоги є надзвичайно важливими для працівників. Компанія щорічно проводить тренінги з надання домедичної допомоги і залучає до них щоразу нових працівників. Ці знання вже неодноразово допомагали на практиці.



Так і цього разу, в офісному приміщенні ГПУ «Полтавагазвидобування» стало недобре співробітниці клінінгової служби.



— Мені зателефонувала наш головний бухгалтер, яка сказала, що на сьомому поверсі одному із працівників компанії стало млосно. Працівники повідомили, що вже викликали швидку. Доки ми чекали, потерпілій знову стала знемагати, вона почала непритомніти і в неї поступово зникав пульс, — говорить заступник директора з соціальних та загальних питань ГПУ «Полтавагазвидобування» Олександр Соломаха.




Олександр Соломаха

Завдяки злагодженим діям працівників кількох підрозділів підприємства вдалось уникнути негативних наслідків. Поки одні викликали швидку, інші підтримували стабільний стан потерпілої. Усі діяли злагоджено і швидко.



— Ми з нею поговорили, дізналися про стан, виміряли тиск, подивилися, які у неї медикаменти є з собою. Розпитали, що передувало її стану. Паралельно викликали фахівців, чекали приїзд швидкої допомоги і в міру можливості контролювали ситуацію, — розповідає спеціаліст відділу соціального розвитку ГПУ «Полтавагазвидобування» Юлія Медяник.




Юлія Медяник

Нині потерпіла проходить реабілітацію в міській лікарні. Лікарі швидкої допомоги відмітили, якби не дії співробітників компанії, результат міг бути інакшим.



Це не перший випадок порятунку життя в компанії. Раніше співробітник ГПУ «Полтавагазвидобування» В’ячеслав Руденко врятував життя водію, а також, завдяки правильним діям, був врятований працівник іншої філії Товариства — «УГВ-Сервіс».



Довідково:



АТ «Укргазвидобування» — найбільша газовидобувна компанія країни, що входить до Групи Нафтогаз і забезпечує близько 73% видобутку газу в країні. Основний видобуток на Полтавщині забезпечує філія товариства — Газопромислове управління «Полтавагазвидобування».


Рена ДАРСАНІЯ

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка