Авторизация

Вісті з Полтави - У Полтаві реконструюють низку відділень в дитячій міській клінічній лікарні


Вісті з Полтави - У Полтаві реконструюють низку відділень в дитячій міській клінічній лікарні

Міська влада запланувала реконструювати хірургічне відділення, а також приймальне відділення з облаштуванням діагностичного відділення


На засіданні виконкому Полтавської міськради прийняли рішення «Про організацію будівництва, реконструкції, реставрації та капітального ремонту об’єктів». Окремо ми вже писали про реставрацію Садиби та літературно-меморіального музею Івана Котляревського, на яку запланували виділити більше 3 млн грн.



Найбільше ремонтів очікує на КП «Дитяча міська клінічна лікарня», що на вул. Олександра Бідного, 2.



Там реконструюють:


хірургічне відділення;
приймальне відділення з облаштуванням вхідної групи;
приймальне відділення з облаштуванням діагностичного відділення.

Ремонти проведуть також в інших медзакладах:


збудують каналізаційної мережі до амбулаторії сімейної медицини № 8 КП «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1» на вул. Маршала Бірюзова, 28;
реконструюють відділення анестезіології та інтенсивної терапії КП «1-а міська клінічна лікарня» на вул. Олеся Гончара, 27а.

Із числа освітніх закладів до списку об’єктів потрапив Науковий ліцей № 3, на вул. В’ячеслава Чорновола, 4. Там реконструюють зовнішні мережі для електропостачання. Можливо, таке рішення прийнято після пожежі, яку викликало коротке замикання.



На реконструкцію зовнішніх мереж освітлення розраховує й школа мистецтв «Мала академія мистецтв» ім. Раїси Кириченко на вул. Соборності, 35.



Також управління капбудівництва виконкому заявило про будівництво водопроводу на вул. Сосюри та реконструкцію одноповерхової адмінбудівлі на вул. Зигіна, 5.


Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка