Авторизация

Вісті з Полтави - «Агрофірма «Добробут» закупила необхідне обладнання для ФАПу та бібліотеки в Мальцях Козельщинського району


Вісті з Полтави - «Агрофірма «Добробут» закупила необхідне обладнання для ФАПу та бібліотеки в Мальцях Козельщинського району

«Агрофірма «Добробут» передала для ФАПу та бібліотеки в Мальцях Козельщинського району необхідне обладнання. Завдяки допомозі від агрофірми в амбулаторії зможуть лікувати бронхіти, а в бібліотеці — приймати більше дітей.


Агрофірма «Добробут» агропромхолдингу «Астарта-Київ» закупила та передала обладнання для бібліотеки та ФАПу с.Мальці в Козельщинського району. Компанія подбала, щоб у пункті першої невідкладної медичної допомоги був шприц «Жане» та ультразвуковий інгалятор, а в бібліотеці — стільці.




Передача обладнання

— Ми завжди допомагаємо на тих територіях, де працює компанія. Тому сьогодні передали обладнання для амбулаторії та бібліотеки. Забезпечуємо комфорт і належні умови, зокрема для лікування та дозвілля, — говорить заступник гендиректора «Агрофірми «Добробут» Анатолій Таранушич.




Анатолій Таранушич

За словами завідувачки амбулаторії Наталії Ярової, пацієнти часто звертаються з бронхітами, особливо восени та навесні.



— До цього у нас не було такого обладнання, як інгалятор. А люди ж приходять до нас. Тому інколи їм доводилося ходити в сусіднє село Бреусівку. Тепер вони не йтимуть за п’ять кілометрів, а лікуватимуться в нас, — зазначає пані Наталія.




Інгалятор


Шприц «Жане»

Для місцевої бібліотеки компанія передала стільці, оскільки попередні були старими та зношеними. Крім того, їх не вистачало за кількістю, бо місцева бібліотека дуже популярна серед людей: діти постійно приходять читати книги, а дорослі часто влаштовують дозвілля для учнів та проводять концерти.



— У нас дуже стара бібліотека. Фінансування з району немає, тому звертаємося до спонсорів. Дуже вдячні «Добробуту». Для нас це справжнє свято, адже всі наші відвідувачі зможуть зручно сидіти та із задоволенням проводити час, — розповідає завідувачка Мальцівської бібліотеки Наталія Головко.



«Агрофірма «Добробут» агропромхолдингу «Астарта-Київ» працює 16 років. За цей час компанія стала гарним другом та соціальним партнером для мешканців Кобеляцького та Козельщинського районів.




Наталія Головко та Наталія Ярова

У жовтні представники «Агрофірми «Добробут» придбали сучасну музичну апаратуру для Бродщинського будинку культури Кобеляцького району (https://poltava.to/project/5747/). Це мікрофони, пульт для регулювання звуку та колонки. Така техніка необхідна для конкурсів, концертів і змагань, які там часто проводять.


ГО «Полтавщина Аграрна»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка