Авторизация

Вісті з Полтави - Олександр Кісільов: Вирішувати проблеми у багатоквартирних будинках простіше, если мешканці готові об’єднуватись


Вісті з Полтави - Олександр Кісільов: Вирішувати проблеми у багатоквартирних будинках простіше, если мешканці готові об’єднуватись

Полтавські багатоповерхівки поступово благоустроюють. За можливості у під’їздах міняють вікна і двері. Нещодавно роботи завершили за адресою вулиця Небесної сотні, 112. Депутат міської ради від Соціал-демократичної партії Олександр Кісільов, який постійно працює з жителями цього будинку над вирішенням їхніх проблем, перевіряє якість виконання робіт.


Цю п’ятиповерхівку звели понад півсотні років тому. Звісно ж, час робить свою справу. Відтак, вікна й двері у під’їздах були дуже обшарпаними й пропускали холодне повітря, розповідає Клавдія Конопенко. Жінка не пам’ятає, щоб на історії цього будинку тут хоч раз робили ремонт під’їздів.



— У нас розсипалися рами. Будинку вже більше 52 років. Двері не годилися. У будинку живе багато пенсіонерів. Проводити ремонт за власний рахунок нам дуже не під силу. Тож ми зустрілися з Кісільовим, зібрали підписи і передали йому для роботи. Він постарався, щоб нас включили до програми і управління ЖКГ виконало роботи. Тепер у нас тут тепло, затишно. Чистоту підтримуємо, — розповідає жінка.






За словами Олександра Кісільова, який у міській раді представляє фракцію Соціал-демократичної партії, він у цьому та прилеглих будинках провів близько ста зустрічей із мешканцями. Тож знає в кого які проблеми і головне, шляхи їхнього усунення.



— Намагаємося потихеньку прибирати ці проблеми. Латати дахи, встановлювати вікна, замінювати комунікацію у підвалах. Дуже важливо, що нам ідуть на зустріч у виконкомі, чують цих людей. Але для цього треба об’єднуватись, писати колективні звернення, збирати підписи. Я їм у цьому допомагаю. Консультую, супроводжую на всіх етапах від організації мешканців, до виконання робіт, — зазначив Олександр Кісільов.









Депутат соціал-демократ окремо відзначив і якість виконання робіт:



— Ми побачили, що після того, як встановили вікна, був утеплювач також використаний. Також був використаний вологостійкий гіпсокартон. На кожному марші були встановлені грати, щоб не могли в між сходові проєми потрапити діти, якось поранитися. Взимку, звісно, у цьому будинку ремонтні роботи вже не вестимуться. А от навесні чи влітку їх мають продовжити.



— Мешканці цього будинку звернулися ще із заявами — зробити їм фасад будинку, він у незадовільному стані. У будинку ще у них проблеми з каналізацією. Будемо вирішувати, дивитися. Працюємо й далі. Будемо допомагати мешканцям міста Полтави себе почувати комфортніше у наших будинках, — говорить заступниця голови Подільської райради, член Соціал-демократичної партії Вікторія Хрістова-Синявська.


Пресслужба Соціал-демократичної партії (СДП)

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка