Авторизация

Вісті з Полтави - Шамота: виділили 31 млн грн на премії докторам, освітянам і працівникам культури


Вісті з Полтави - Шамота: виділили 31 млн грн на премії докторам, освітянам і працівникам культури

Повальна заміна вікон, енергоносіїв та систем опалення у лікарнях, закладах освіти та культури дала свої плоди. «Лише за один рік завдяки підвищенню енергоефективності цих об‘єктів місту вдалося зекономити чималу суму коштів», — говорить секретар Полтавської міської ради Олександр Шамота.


Упродовж року влада Полтави провела ремонти у школах, музеях, лікарнях, дитсадочках та бібліотеках міста. Зокрема замінювали вікна, опалювальні системи та енергоносії. Відтак міський бюджет за рахунок економії зі сплати послуг опалення та інших тарифах вивільнив значну суму коштів, які перерозподілили на передноворічні премії працівникам цих галузей та потреби ЖКГ міста.



— Окремі люди сьогодні займаються відвертими маніпуляціями, стверджуючи буцімто ми відібрали в учителів надбавки. Навпаки, нам вдалося за рахунок зекономлених коштів виділити 31 млн грн на премії всім без виключення працівникам закладів дошкільної та середньої освіти. Так само премії отримують всі працівники музичних, мистецьких та спортивних шкіл і всі працівники лікувальних закладів міста. Не буду відкривати інтригу, але це будуть премії, яких ще ніколи не виділяли в галузях. А за залишковим принципом уже були розподілені кошти на потреби поточного та капітального будівництва УЖКГ міста. Зокрема й будівництва і ремонту доріг у місті та на трасі Київ-Харків-Довжанський, — зазначив Олександр Шамота.



На цьому депутати зупинятись не збираються. За словами секретаря міської ради в бюджеті на наступний рік планують передбачити для педагогічних працівників збільшення надбавки за престижність. За попередніми оцінками, говорить Олександр Шамота, ця сума має зрости до 20%.


Прес-служба Соціал-демократичної партії (СДП)

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?