Авторизация

Вісті з Полтави - 8 новорічних будинків з їжею працюватимуть на ярмарку в Полтаві


Вісті з Полтави - 8 новорічних будинків з їжею працюватимуть на ярмарку в Полтаві

19 грудня на Театральній площі в Полтаві відкриють головну ялинку.


Її почали монтувати на цьому тижні. Поруч по вул. Соборності запрацює новорічний ярмарок. Працюватиме 8 будиночків із різними наїдками. Додатково облаштують зону барбекю з 5-ма тимчасовими спорудами у святковому стилі.



Основна тема вітрин магазинів навколо — в стилі казки «Лускунчик» Гофмана.






Міська рада закликала підприємців не порушувати заборону продажу алкоголю після 22-ї години. Ярмарок триватиме до 19 січня. Весь цей час поліція вестиме підвищене патрулювання під час святкових заходів.



15 грудня в Полтаві запрацює резиденція Святого Миколая. Дерев’яний будиночок для неї збудували три роки тому біля Свято-Успенського собору. Відтоді перед Новим роком там працює переодягнений у Миколая актор. Полтавці приводять сюди дітей, щоб зробити фото з Миколаєм, який вручає малюкам подарунки.






Будиночком опікуються волонтери «Полтавського батальйону небайдужих». У ньому можна придбати іграшки ручної роботи, печиво і чай. Виручені кошти відправляють на благодійність. Протягом року там продають сувеніри та вироби ручної роботи. Протягом новорічно-різдвяних свят він працюватиме щодня з 11:00 до 19:00.



Нагадаємо, цього року новорічну ялинку також встановлять у парку «Перемога». 6-метрову новорічну красуню прикрашатимуть іграшками ручної роботи. Долучитись до їх виготовлення запрошують усіх бажаючих полтавців.


Олена ЛУЦЕНКО, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка