Авторизация

Вісті з Полтави - ЖКГрам Полтави вчора й сьогодні: не дозволяти дилеммам розростатись


Вісті з Полтави - ЖКГрам Полтави вчора й сьогодні: не дозволяти дилеммам розростатись

Житлово-комунальне господарство — механізм великий і складний, тому проблемні питання в ньому виникають постійно. І якщо раніше комунальники не помічали їх на початковому етапі, вони розросталися до значних розмірів. Змінюватися ставлення до них почало лише рік тому, коли сферою почала опікуватися наша команда.


Мешканці багатоповерхівки на Європейській, 12 не перший рік зверталися з проханням хоч щось зробити з провалом, який утворився перед під’їздом і продовжував збільшуватися. Жодної реакції вони не дочекалися.




Ось у таке жахливе провалля просто перед під'їздом ризикували потрапити мешканці

А справа виявилася серйозною. В цьому переконався представник «Рідного міста», заступник начальника управління ЖКГ Віталій Худолій, коли виїхав на місце. Провал створював не лише незручності для мешканців, а й у будь-яку мить міг перетворитися на справжню прірву прямо перед порогом. Тобто, безпосередньо загрожував безпеці людей. До того ж, там була ще одна проблема, пов’язана з цим же провалом — під його негативним впливом зруйнувалася стіна входу до підвалу, тому він поступово перетворився на смітник. Отже, потрібно було усувати дві дірки — так би мовити, горизонтальну й вертикальну.



Зважаючи на серйозність робіт, комунальники до них ретельно підготувалися. З підвалу вивезли сміття, стіну відновили, вхід до нього обшили металопрофілем і поставили двері з замком, а провалля перед під’їздом залили з міксера міцним однорідним бетоном. Мешканці нарешті відчули себе в безпеці.



Команда Олександра Удовіченка діє.


Денис КОМПАНІЄЦЬ

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка