Авторизация

Вісті з Полтави - Олександр Романюк: «Інвестиції та технології дозволять збільшити ресурсну базу «Укргазвидобування»


Вісті з Полтави - Олександр Романюк: «Інвестиції та технології дозволять збільшити ресурсну базу «Укргазвидобування»

Виконавчий директор АТ «Укргазвидобування» Олександр Романюк розповів про партнерські проєкти державної компанії на IV Київській конференції Ньюфолк НКЦ.


У Києві вчетверте пройшла масштабна конференція газовидобувної галузі, організацією якої займався Ньюфолк НКЦ. До заходу традиційно долучаються найбільші газовидобувні компанії України, зокрема державна АТ «Укргазвидобування». Під час виступу виконавчий директор компанії Олександр Романюк розповів про перспективи партнерських проєктів та можливості співпраці.



— В «Укргазвидобуванні» ми за чотири роки, з повністю закритої системи зробили відкриту, яка залучає зовнішніх підрядників для роботи. Ці конференції дуже важливі, тому що компанії-замовники та компанії-підрядники можуть зустрітися, поставити одне одному питання. А також почути, які нові технології, яка нова техніка з’являтиметься наступного року та, які плани у видобувних компаній, — зазначив виконавчий директор АТ «Укргазвидобування» Олександр Романюк.



За його словами, залучення зовнішніх інвестицій і прогресивних технологій для розробки родовищ дозволять збільшити ресурсну базу компанії.



— Більшість родовищ знаходяться на завершальній стадії розробки. Тобто вони є виснаженими. Для того, щоб суттєво збільшити видобуток на ресурсній базі «Укргазвидобування» її потрібно оновити. Необхідно відкривати та освоювати нові родовища з новими тисками, — додає Олександр Романюк.




Олександр Романюк

Також Олександр Романюк наголосив, що компанія-партнер, яка матиме контракт на подальшу розробку низки виснажених західноукраїнських родовищ, повинна не тільки підтримувати поточний видобуток, але й завдяки власним інвестиціям збільшити обсяги блакитного палива, яке піднімають із тамтешніх надр. Ще один напрям потенційної співпраці з інвесторами, який презентували, — родовища нетрадиційного газу.



АТ «Укргазвидобування» відкрите до співпраці з партнерами, які мають відповідні фінансові ресурси й досвід роботи. Вони запрошують до співпраці, розвиваючи газовидобувну галузь України.



Довідково:



АТ «Укргазвидобування» — найбільша газовидобувна компанія країни, що входить до Групи Нафтогаз і забезпечує близько 73% видобутку газу в країні.


Рена ДАРСАНІЯ

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?