Авторизация

Вісті з Полтави - Поліція Полтавщини затримала чоловіка, який скоїв смертельне ДТП та вбив людину


Вісті з Полтави - Поліція Полтавщини затримала чоловіка, який скоїв смертельне ДТП та вбив людину

Фото: pl.npu.gov.ua

У Сумах правоохоронці Полтавщини спільно із колегами затримали чоловіка, якому інкримінують низку злочинів, які він скоїв у Кременчуці та Кременчуцькому районі


Поліція Полтавщини спільно з колегами із Сумщини затримали раніше судимого чоловіка, підозрюваного в особливо тяжких злочинах у Кременчуці. Затримання відбулося у Сумах, у ньому взяли участь працівники карного розшуку Главку поліції Полтавської області та спецпризначенці КОРДу Сумщини.



Так, фігурант 14 вересня у селі Садки Кременчуцького району на автомобілі BMW виїхав на узбіччя автодороги, наскочив на паркан будинку, а потім перекинувся і зіткнувся із деревом. Внаслідок цього один пасажир загинув, інший отримав травми. Водій втік з місця пригоди.



Поліція також вважає, що саме цей чоловік після кількох тижнів з дня ДТП ножем смертельно поранив 49-річного чоловіка та тяжко травмував його дружину. Після скоєного він протягом 2 місяців переховувався від поліції.



Наразі поліція розслідує кримінальні провадження, відкриті за трьома статтями Кримінального кодексу України — ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого), ст. 115 (Умисне вбивство) та ст. 15 ст. 115 (Замах на вбивство).



Чоловікові повідомили про підозру та взяли під варту. У рамках досудового розслідування поліція перевіряє підозрюваного на причетність до ряду тяжких злочинів на території Кременчука і району.


Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?