Авторизация

Вісті з Полтави - У центрі Полтави зіткнулися два легковики та автобус — один автомобіль загорівся


Вісті з Полтави - У центрі Полтави зіткнулися два легковики та автобус — один автомобіль загорівся

ДТП на вул. Європейській у Полтаві | Фото Дарини Синицької

У центрі Полтави Geely зіткнувся із ВАЗом, а потім — з Рутою, після чого загорівся. Через це у вечірній час-пік утворився затор.


31 жовтня близько 18:30 у центрі Полтави сталася ДТП, внаслідок якої утворився затор. На перехресті вулиць Європейської та Шевченка зіткнулися три транспортних засоби, один з яких загорівся. Про це «Полтавщині» повідомила прес-служба патрульної поліції Полтави.



Автомобіль Geely рухався вулицею Європейською від вул. Пушкіна в напрямку вул. Героїв-пожежників. На регульованому перехресті з вул. Шевченка водій повертав ліворуч і не надав переваги в русі іншим автомобілям. У результаті Geely зіткнувся з ВАЗ-21070, який рухався назустріч.












Від удару Geely відкинуло назад, де він зіткнувся з автобусом Рута 25, який рухався праворуч в попутному напрямку. Від удару легковик загорівся. Займання оперативно загасили бійці ДСНС, підрозділ яких розташований на тому ж перехресті.



Внаслідок аварії усі автомобілі отримали механічні пошкодження. Жодна людина травмована не була. На час ліквідації наслідків ДТП відбувся затор — тролейбуси не мали змоги проїхати взагалі, а решта громадського транспорту проїжджала із затримками.


Дарина СИНИЦЬКА, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?