Авторизация

Вісті з Полтави - На базі ТОВ «Агрофірма «Добробут» агропромхолдингу «Астарта-Київ» провели виставку сучасної техніки для обробітку ґрунту


Вісті з Полтави - На базі ТОВ «Агрофірма «Добробут» агропромхолдингу «Астарта-Київ» провели виставку сучасної техніки для обробітку ґрунту

У Козельщинському районі презентували техніку для землеобробки. Свої машини представили ТОВ «Агрофірма «Добробут», виробники та дистриб’ютори.


Такі виставки проводять щороку. На заході показали агрегати, які працюють в «Агрофірмі «Добробут». А також ті, що належать підприємствам, які пропонують цю техніку на ринку.



— Представники компаній, виробників і дистриб’юторів показали як ця техніка працює. Те, що для нашої компанії краще — ми знаходимо саме на подібних виставках, — розповідає гендиректор «Добробуту» Андрій Березовський.




Андрій Березовський, гендиректор «Добробуту»

Презентували машини як для мінімального обробітку, класичної оранки, так і для вертикальної обробки ґрунту зон з малим вологозабезпеченням. Про агрегати не лише розповіли, а й продемонстрували їх у роботі.



— Нам корисно подивитися на роботу техніки, порівняти її та зробити висновки про переваги та недоліки кожної, — говорить директор з виробництва агрофірми «Добробут» Віталій Ванчуляк.




Віталій Ванчуляк, директор з виробництва компанії

Захід розпочали з презентації агрегату, який належить «Агрофірмі «Добробут». Культиватор Salford RTS служить для вертикальної обробки землі, ліквідує ущільнення, що сприяє розвитку здорової кореневої системи рослин. Таких дванадцятиметрових агрегатів в агрофірмі працює п’ять. Вертикальна обробка збільшує проникну здатність ґрунту та прискорює процес накопичення гумусу.



Під час експозиції головний інженер і представники компаній відповідали на всі запитання трактористів, агрономів, технологів та гостей. Спікери показали високу компетентність у питаннях агросфери.



На захід приїхали й представники інших підрозділів «Астарти-Київ», що працюють на Полтавщині. Вони обговорювали тенденцію розвитку с/г техніки, що полягає у збільшенні ширини захвату для швидшого обробітку ґрунту і зменшенні затратної частини.










Виставка сільгосптехніки

Нагадаємо, «Добробут» осучаснив управління польовими роботами, впровадивши використання мобільних програм «Agri Management» та «Warehouse management system». Тепер кожен агроном бачить мапу, де позначені засіяні ділянки, план виконання всіх виробничих операцій по кожному полю.



Довідка: «Агрофірма «Добробут» — регіональний підрозділ агропромхолдингу «Астарта-Київ». Вона розпочала роботу у Козельщинському районі у 2004 році. Щороку компанія сплачує податки до місцевих бюджетів.


ГО «Полтавщина Аграрна»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка