Авторизация

Вісті з Полтави - Керівника «Полтавської газонафтової компанії» Віктора Гладуна призначили генеральним директором британської JKX Oil&Gas


Вісті з Полтави - Керівника «Полтавської газонафтової компанії» Віктора Гладуна призначили генеральним директором британської JKX Oil&Gas

Віктор Гладун

Рада директорів британської компанії JKX Oil&Gas plc призначила Віктора Гладуна генеральним директором. Про це оголосили на сайті Лондонської біржі.


До цього моменту він очолював СП «Полтавська газонафтова компанія».



— Компанія JKX Oil&Gas, не зважаючи на стрімке падіння цін на природний газ, демонструє зростання видобутку та позитивні економічні показники, які значною мірою були забезпечені збільшенням видобутку СП ПГНК. Ми продовжимо інвестувати у сталий розвиток, — прокоментував Віктор Гладун.



Віктор Гладун очолює «Полтавську газонафтову компанію» з 2016 року. За цей час ПГНК подолала негативні наслідки падіння видобутку та змінила тренд на зростання компанії.



Наприклад, за січень-серпень 2019 року підприємство збільшило видобуток природного газу на 73% у порівнянні із минулорічним періодом, а на 32% — нафти й конденсату.



З грудня 2016 року ПГНК пробурила 4 нові свердловини та 3 бічні стовбури, провела 29 капремонтів та операцій з інтенсифікації видобутку. У 2018 році завдяки успішному партнерству з НАК «Надра України», ПАТ «Укргазвидобування» та ПАТ «Укрнафта» ПГНК отримала доступ до ряду ліквідованих або законсервованих свердловин, які розташовані на ліцензійних ділянках ПГНК. Успішні роботи на цих свердловинах дозволили додатково збільшити видобуток.



Довідково. СП «Полтавська газонафтова компанія» — спільне українсько-британське підприємство, що було створене у 1994 році. СП ПГНК є одним з лідерів серед недержавних нафтогазовидобувних підприємств України. Сфера діяльності компанії — пошук, розвідка, видобуток та підготовка нафти та газу. Полтавська газонафтова компанія використовує найсучасніші технології і методи, задля власного внеску у досягнення Україною енергетичної незалежності.


Анна БОРОВЕЦЬ

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?