Авторизация

Вісті з Полтави - У «Полтававодоканалі» проложили чергові навчання для персоналу служби з інформаційної безпеки та охорони підприємства


Вісті з Полтави - У «Полтававодоканалі» проложили чергові навчання для персоналу служби з інформаційної безпеки та охорони підприємства


Сьогодні на виробничій базі «ПОЛТАВАВОДОКАНАЛУ» провели семінар-нараду з персоналом служби з інформаційної безпеки та охорони підприємства.


На виробничій базі «Водоканалу» провели навчання для персоналу служби з інформаційної безпеки та охорони підприємства. Це вже традиційна практика проведення щоквартально таких заходів. Як говорить генеральний директор «ПОЛТАВАВОДОКАНАЛУ» Василь Воротинцев, навчання — обов’язковий елемент ефективної роботи будь-якої установи:



— Ми періодично проводимо подібні заходи, щоб працівники вчилися та закріплювали знання. Як відомо, це єдиний правильний шлях для розвитку підприємства. Також важливо дотримуватися дисципліни і чітко виконувати свої посадові обов’язки. Тому що «ПОЛТАВАВОДОКАНАЛ» — стратегічний об’єкт, від нашої злагодженої роботи залежить комфорт і безпека жителів Полтавщини.




Володимир Ворожко (ліворуч)


Персонал служби з інформаційної безпеки та охорони підприємства

Мета сьогоднішнього заходу — перевірити знання нормативної бази та професійного рівня працівників, задіяних на охороні об’єктів підприємства.



Працівники служб охорони праці, аварійно-диспетчерської та служби інформаційної безпеки КП ПОР «ПОЛТАВАВОДОКАНАЛ» довели визначені вимоги згідно з затвердженими планами-конспектами.




Практичне заняття з протипожежної безпеки

На семінарі опрацювали:


порядок взаємодії аварійно-диспетчерської служби зі службою з інформаційної безпеки та охорони;
методику та порядок прийому-здачі об’єкту під охорону, організацію пропускного режиму;
основні аспекти забезпечення заходів з інформаційної безпеки на підприємстві.

Також опрацьовані основні Положення законодавства у сфері з охорони праці. Після теоретичної частини провели й практичні заняття, в тому числі і з протипожежної безпеки.



Начальник служби з інформаційної безпеки та охорони Володимир Ворожко наголосив, що виконання інструкцій та дотримання встановлених правил працівниками — одні з головних факторів належного функціонування підприємства.


Пресслужба «ПОЛТАВАВОДОКАНАЛУ»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка