Авторизация

Вісті з Полтави - Генеральний директор «Полтававодоканалу» Василь Воротинцев отримав орден Святого Архистратига Михаїла


Вісті з Полтави - Генеральний директор «Полтававодоканалу» Василь Воротинцев отримав орден Святого Архистратига Михаїла


Сьогодні на сесії Полтавської обласної ради Архієпископ Полтавський і Кременчуцький Православної церкви України Федір подякував керівнику КП ПОР «ПОЛТАВАВОДОКАНАЛ» Василю Воротинцеву та вручив йому нагороду від предстоятеля ПЦУ Митрополита Епіфанія.


Сьогодні проходить пленарне засідання 27-ї сесії Полтавської обласної ради. На ньому Архієпископ Полтавський і Кременчуцький ПЦУ Федір подякував генеральному директору «ПОЛТАВАВОДОКАНАЛУ». Та вручив йому орден Святого Архистратига Михаїла ІІ ступеня за вагомий внесок та допомогу ПЦУ від Митрополита Епіфанія.




На сесії Полтавської облради

— Вручаю нагороду Православної церкви України і дякую за величезну фахову допомогу. Підприємство «ПОЛТАВАВОДОКАНАЛ» допомогло провести систему водопостачання та каналізації в дитячому таборі «Джерело». Вдалось переобладнати будинки 1958 року в сучасні, для перебування дітей в таборі. Дякую керівнику організації, яка виконала для нас ці роботи, які для нас були на рівні космічних технологій, — прокоментував Архієпископ Полтавський і Кременчуцький ПЦУ Федір.




Архієпископ Полтавський і Кременчуцький ПЦУ Федір





Нагородження орденом Святого Архистратига Михаїла




Генеральний директор «ПОЛТАВАВОДОКАНАЛУ» Василь Воротинцев наголосив, що це заслуга всього колективу:



— Для мене і працівників підприємства велика честь отримати відзнаку. Це заслуга всього колективу. Ми завжди йдемо на допомогу — це наш головний принцип. Тим більше, коли мова йде про дітей. Працюватимемо далі на благо жителів Полтавщини!




Василь Воротинцев

Довідково: табір «Джерело» щороку відшкодовує більшу частину витрат на перебування дітей за рахунок меценатів. Благодійництво здійснюється із благословення архієпископа Полтавського і Кременчуцького Федора.



Табір постійно організовує безкоштовний відпочинок дітям українських бійців та їхнім сім’ям, дітям з неповних сімей, малозабезпечених сімей, дітям переселених, багатодітних родин тощо.


Пресслужба «ПОЛТАВАВОДОКАНАЛУ»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?