Авторизация

Вісті з Полтави - У Полтаві підприємець зачинився у кіоску, щоб комунальники не демонтували споруду


Вісті з Полтави - У Полтаві підприємець зачинився у кіоску, щоб комунальники не демонтували споруду

Спроба демонтувати кіоск на перехресті вулиць Стрітенської та Небесної сотні | Кадр з відео: t.me/poltava/109761

Комунальники не змогли демонтувати тимчасову споруду на перехресті вулиць Стрітенської та Небесної сотні, бо власник зачинився в ній, протестуючи проти знесення


О 9-й годині комунальні служби не змогли демонтувати тимчасову споруду на перехресті вулиць Стрітенської та Небесної сотні. Спочатку там зачинилася продавець, яка реалізовувала фаст-фуд. Комунальники зламали двері і вивели її назовні. Потім до споруди увійшов її власник Володимир Пронь і зачинився, щоб перешкодити демонтажу.



Сторони конфлікту мають різне бачення на його суть. ФОП Пронь повідомив свою версію подій:



— Вчора реалізатору принесли попередження про демонтаж. Я приїхав з моря, щоб зранку захистити своє майно. Ця споруда стоїть тут вже 12 років. Я подав документи на продовження, але реакції з боку влади не було. А нещодавно до мене зателефонували невідомі і запропонували тисячу доларів за цю споруду, щоб у майбутньому все порішать. Інакше споруду знесуть. Думаю, що влада зачищає окремих підприємців, щоб поставити інші кіоски. Таким чином, без попередження демонтували мій кіоск на Богдана Хмельницького.






Заступник міського голови Тетяна Юрченко заперечила ці слова, бо підприємець отримував попередження:



— Із тимчасовими спорудами відповідна комісія має справу вже рік, виписували приписи, але підприємець не реагує. До цього ми демонтували його кіоск на території парку «Перемога». У підприємця закінчився термін паспорту прив’язки. По закону він повинен прибрати цю споруду, оформити новий паспорт і тоді вже ставити. Але з огляду на рішення комісії щодо неприпустимості розміщення цієї споруди, яка має припис від патрульної поліції (вона стоїть із порушенням вимог), то він може поставити споруду в іншому місці. І таких тимчасових споруд, які вже не мають документів і порушують вимоги поліції, у місті багато.



Нагадаємо, через дорогу від кіоску Володимира Проня знаходиться кіоск Олени Дрозд. Влада міста анонсувала демонтаж цього МАФу ще рік назад. Наразі питання скасування дозволів на розміщення оскаржується у суді.


Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка