Авторизация

Вісті з Полтави - «Команда з Козельщини вперше в історії отримала таку підтримку». Тренер футбольної команди «Астарта» розповів про співпрацю з «Агрофірмою «Добробут»


Вісті з Полтави - «Команда з Козельщини вперше в історії отримала таку підтримку». Тренер футбольної команди «Астарта» розповів про співпрацю з «Агрофірмою «Добробут»


Футбольна команда «Астарта» з Козельщини співпрацює з «Агрофірмою «Добробут». Компанія вже рік повністю забезпечує спортсменів формою, м’ячами, транспортуванням та усім необхідним.


Рік тому футбольна команда з Козельщини почала співпрацювати з «Агрофірмою «Добробут» з агропромхолдингу «Астарта-Київ». Тренер Андрій Риженко розповів, що почалася співпраця із закупівлі компанією спортсменам комплектів форми. Тоді «Агрофірма «Добробут» стала генеральним спонсором команди, а назву змінили на «Астарта».



— Закупили форму і прийняли участь у чемпіонаті. Там «Агрофірма «Добробут» заплатила внесок, закупила м’ячі, оплатила транспортування. І так цілий рік «Добробут» не полишає команду, — розповідає тренер.




Тренер команди Андрій Риженко

Нещодавно агрокомпанія закупила фірмові бутси «Adidas» для футболістів. Нині команда готується грати в Другій лізі на чемпіонаті Кобеляцького району. Наступного року планують грати у Вищій лізі серед 22 команд.




Гравець команди Олексій Білик

Наймолодший учасник — 14-тирічний Едуард Статишнюк, найстарший — Валерій Карнах, йому 50 років. Четверо учасників — самі працівники агрокомпанії. Також є молода команда, де Андрій Риженко тренує 15 футболістів 10-12 років. Тренер розповів, що зазвичай основна проблема всіх команд — фінансове забезпечення:



— За цей рік команда з Козельщини вперше в історії отримала таку підтримку. Ми працюємо, граємо, є цілісний колектив, який підтримує директор «Агрофірми «Добробут», заступник директора та соціальні працівники.



Сам Андрій — очільник команди і палкий шанувальник футболу. Тренер поділився, що в майбутньому тут хочуть організувати спортивний клуб «Астарта». Основна мета — популяризація спорту та здорового способу життя. 



— У нас в Козельщині реконструйований минулого року стадіон, криті трибуни на 250 місць, хороша футбольна арена, є вболівальники і бажання людей. Тому і далі співпрацюватимемо з «Агрофірмою «Добробут», — пояснює Андрій Риженко.


















Заступник гендиректора «Агрофірми «Добробут» Анатолій Таранушич говорить, що загалом для їхнього підприємства соціальна відповідальність — важливе питання. Одна з частин його — розвиток спорту.



— Футбольні таланти потрібно підтримувати. «Агрофірма «Добробут» має змогу допомагати розвитку наших спортсменів і активно це робить. Хтозна, можливо, згодом ці хлопці стануть наступними Блохіними, Шевченками, П’ятовими чи Коноплянками. І боротимуться уже за престиж нашої збірної на чемпінатах Європи та світу! — пояснює мотивацію компанії Анатолій Таранушич.


ГО «Полтавщина Аграрна»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?