Авторизация

Вісті з Полтави - У Розсошенцях запрацювали світлофори — «Полтаваобленерго» підписало договір з дорожниками


Вісті з Полтави - У Розсошенцях запрацювали світлофори — «Полтаваобленерго» підписало договір з дорожниками

У Розсошенцях на трасі М-22 відновили роботу світлофорів | Фото Дарини Синицької

Світлофори на трасі у Розсошенцях підключили до мережі після укладання договору на електропостачання із підрядником Служби автодоріг у Полтавській області


Сьогодні зранку у Розсошенцях увімкнули світлофори поблизу управління патрульної поліції. Вони були відключені через борги перед «Полтаваобленерго», а нині уклали новий договір. Про це «Полтавщині» повідомили у прес-службі Служби автодоріг у Полтавській області.



Нагадаємо, упродовж весни-літа ці світлофори на перехресті вулиць Кременчуцької (Фрунзе) та Комарова — між зупинками «Геофізика», відключали двічі. Як пояснили у САДі, причинами були борги за електропостачання перед «Полтаваобленерго». Боржником була Копилянська дорожня експлуатаційна дільниця ДП «Полтавський облавтодор».



Аби вийти із ситуації, Служба автодоріг у Полтавській області запропонувала альтернативу — підключити світлофори до іншої мережі й укласти договір з підрядником САД. Поки угода не була підписана, регулювальники були відімкнені.






Зараз документ підписали і, як і обіцяли, світлофори на небезпечній ділянці траси міжнародного значення М-22 одразу підключили. У Службі сподіваються, що більше подібних ситуацій не складатиметься.


Дарина СИНИЦЬКА, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка