Авторизация

Вісті з Полтави - 14 серпня відбудеться «непублічний» перший етап конкурсу на голову та заступника управління освіти


Вісті з Полтави - 14 серпня відбудеться «непублічний» перший етап конкурсу на голову та заступника управління освіти


Без публічного оголошення Полтавська міська рада проведе перший етап конкурсу, де претенденти складуть відповідний іспит на знання законів


14 серпня, о 8 годині ранку, у Полтавській міськраді відбудеться перший етап конкурсу на посаду начальника управління та на посаду першого заступника управління освіти виконавчого комітету. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив депутат Полтавської міськради Олександр Глазов.






Про дату проведення цього конкурсу «Полтавщина» неодноразово намагалася запитати у профільного заступника міського голови Світлани Нестулі. На жаль, усі ці спроби завершились нічим.



Немає інформації про дату конкурсу й на сайтах Полтавської міськради та управління освіти. Останній, до речі, востаннє оновлювався, коли управління ще очолював Юрій Матвієнко.



Документи на конкурс начальника управління подали 6 кандидатів:


Бойченко Людмила Анатоліївна — екс-заступниця міського голови з гуманітарних питань, яку звільнили депутати через «неналежне виконання повноважень»;
Матвієнко Юрій Сергійович — останній начальник управління освіти, який пішов з посади за власним бажанням;
Кирилюк Марина Вікторівна — начальник відділу загальної середньої, спеціальної, дошкільної, позашкільної, професійної (професійно-технічної) освіти та соцзахисту управління освіти.
Царинна Надія Анатоліївна — заступниця директора з виховної роботи Полтавської ЗОШ № 2.
Семергей Олександр Леонідович — директор та співвласник ТОВ «Украініан Рекрутмент Систем» (агентство з працевлаштування), кандидат історичних наук.
Соловей Сергій Андрійович — депутат Полтавської облради 7-го скликання від «УКРОПу», заступник голови постійної депутатської комісії.

На посаду першого заступника начальника управління претендують Оксана Курочка та Лариса Семеняка, директорка Полтавського міського центру позашкільної освіти.



Щодо Сергія Солов’я, то він повідомив, що через непевність політичних конфігурацій в Полтавській міськраді він не хоче брати участь у конкурсі і 14 серпня не прийде на конкурс.



За нашою інформацією, серед кандидатів є протистояння по лінії «представники команди Андрія Матковського: Юрій Матвієнко, Марина Кирилюк, Надія Царинна» — «екс-заступник міського голови Людмила Бойченко». Перші троє свого часу підписалися під петицією за звільнення Людмили Бойченко.



Претенденти під час першого етапу складуть іспит — витягнуть квитки, кожен із яких матиме п’ять запитань. Три запитання стосуватимуться знання претендентом загальної нормативної бази: Конституції України, Законів України «Про державну службу» та «Про запобігання корупції». Два запитання стосуватимуться знання профільних законів: про освіту, про загально-середню, дошкільну та позашкільну освіту.



Наразі функції начальника управління освіти виконує Оксана Кісільова, яка залишилась єдиним керівником в управлінні.


Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?