Авторизация

Вісті з Полтави - Працівники «Полтававодоканалу» працюють над покращенням комунікації зі споживачами


Вісті з Полтави - Працівники «Полтававодоканалу» працюють над покращенням комунікації зі споживачами

Головний інженер Євген Забишний виступив із вступним словом

Днями для працівників КП «Полтававодоканалу» провели тренінг-семінар на тему «Шляхи уникнення конфліктних ситуацій при спілкуванні з населенням». Прийомам ефективного спілкування працівників комунальної служби навчала спеціально запрошена гостя — начальниця відділу психологічного забезпечення УКЗ ГУНП в Полтавській області.


В актовому залі виробничої бази «Водоканалу» зібрались працівники служб комунального підприємства: аварійно-диспетчерської, обліку та реалізації, інформаційної безпеки, та цеху з експлуатації та ремонту водопровідних та каналізаційних мереж. 



Головна мета майстер-класу — підвищити кваліфікацію виробничого персоналу.



— Ми постійно зосереджуємо увагу на комунікаційних моментах, адже розуміємо, що ми щоденно спілкуємося з громадянам, яким надаємо свої послуги. Грамотне ділове спілкування — це запорука гарних відносин між людьми та підприємством. Тренінг направлений саме на цей момент, — зазначив під час вступного слова головний інженер КП «Полтававодоканал» Євген Забишний.









Нарада відбувалась у невимушеній атмосфері. На початку керівниця відділу психологічно забезпечення, майор поліції Олена Дем’яник запросила усіх сісти в коло для більш вільного спілкування.



Під час колективної бесіди працівники КП ПОР «Полтававодоканал» отримали поради щодо ефективного спілкування зі споживачами послуг підприємства. 



— Аби налагоджувати ефективне спілкування треба вміти слухати людей. Розмова повинна бути доброзичливою, переважно ділового стилю. Ціль подібних розмов: налагодження контакту з абонентом, ввічливість та точність, швидке опрацювання отриманої інформації. Надання якісних послуг починаються саме з таких моментів, — зазначила Олена Дем’яник.




Генеральний директор Василь Воротинцев

Генеральний директор Василь Воротинцев наголошує, що один із найважливіших аспектів діяльності «Полтававодоканалу» — спілкування з містянами, які отримують від підприємства послуги з водопостачання та водовідведення. 



— Ми регулярно працюємо над покращенням нашого сервісу. Дбаємо, щоб нашим колегам було зручно працювати, а споживачі отримували вчасні та якісні послуги: починаючи від спілкування, закінчуючи ремонтними роботами. На диспетчерському пункті ведеться цілодобове чергування. Оперативно приймаємо заявки, розподіляємо аварійні бригади та ліквідовуємо аварії. Головна мета КП «Полтававодоканал» — бути професіоналами своєї справи в усіх виробничих питаннях підприємства, — зазначає керівник «Полтававодоканалу».



Підтримують у цьому керівництво й інші співробітники. Співпраця з психологами — ще один крок на шляху вдосконалення роботи комунального підприємства «Полтававодоканал».




Олександр Корчуков — диспетчер водоканалу

— Ми отримали багато корисної інформації. Вдячні фахівчині, яка приділила нам час. Сподіваємось, що такі бесіди стануть традиційними і принесуть користь у майбутньому, — зауважує диспетчер КП «Полтававодоканал» Олександр Корчуков.


Прес-служба «Полтававодоканалу»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка