Авторизация

Вісті з Полтави - За добу на Полтавщині загасили 5 пожеж на відкритих територіях


Вісті з Полтави - За добу на Полтавщині загасили 5 пожеж на відкритих територіях

Фото: pl.dsns.gov.ua

Минулої доби полтавські рятувальники ліквідували 5 пожеж на відкритій території, внаслідок яких згоріло 5 га трави та сміття


Упродовж 10 серпня вогнеборці з підрозділів Полтавського гарнізону ДСНС України ліквідували 5 пожеж на відкритій території. Горіння були зафіксовані у Полтаві, Полтавському, Кременчуцькому та Чутівському районах. Внаслідок займань було знищено понад 5 гектарів сухої рослинності та сміття. Про це повідомила прес-служба ГУ ДСНС України у Полтавській області.



Дві пожежі виникли у Полтаві — на пров. Шевченка та у Подільському районі. У першому випадку вогонь знищив 10 м² сміття та пошкодив 45 м² покрівлі нежитлової будівлі, у другому — знищив суху рослинність на площі 1,5 га. Перше займання загасили чотири відділення Державних пожежно-рятувальних частин, друге — одне відділення.



Ще одна пожежа виникла у селі Великий Тростянець Полтавського району. Вогонь знищив 250 м² сміття на відкритій території і був ліквідований одним відділенням 4-ї ДПРЧ.



У селі Запсілля Кременчуцького району також горіла суха рослинність. Вогонь знищив площу у 2 га. Пожежу ліквідувало одне відділення 14-ї ДПРЧ.



П’яте займання зафіксували у селі Лисича Чутівського району. Вогонь знищив 1,5 га сухої трави і був ліквідований одним відділенням 8-ї ДПРЧ..



Причини усіх 5-х пожеж встановлюють фахівці.


Дарина СИНИЦЬКА, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка