Авторизация

Вісті з Полтави - У Полтаві затримали водія під наркотиками з чужими правами та викраденим телефоном


Вісті з Полтави - У Полтаві затримали водія під наркотиками з чужими правами та викраденим телефоном


У Полтаві позбавлений права чоловік сів за кермо під дією наркотиків — його зупинили і знайшли чуже посвідчення та вкрадений телефон


З ознаками сп’яніння, позбавлений права керування, з посвідченням водія, що належить іншій особі та з мобільним телефоном, який знаходиться в розшуку — такого горе-керманича виявили полтавські патрульні



5 серпня, близько 22-ї години, полтавські патрульні зупинили автомобіль, яким керував чоловік, що вжив наркотики. У водія не було прав — лише чужі, а також він мав викрадений мобільний. Про це повідомила прес-служба патрульної поліції Полтави.



Автомобіль ВАЗ 21063 інспектори помітили на вулиці Михайл Грушевського. Його водій порушив правила дорожнього руху. ВАЗ зупинили і почали перевіряти документи. Виявилося, що чоловік був позбавлений водійського посвідчення, бо вже керував автомобілем в нетверезому стані. Патрульним він надав чужі права.



Поліцейські провели поверхневу перевірку та знайшли мобільний телефон, який знаходиться в розшуку. Крім того, вони помітили, що водій має явні ознаки наркотичного сп’яніння. Йому запропонували пройти відповідний огляд у медичному закладі, однак він відмовився.



Патрульні склали на водія протокол за ч.2 ст.130 КУпАП (Керування в стані сп’яніння, повторно протягом року) та винесли постанови за ч.6 ст.121 КУпАП (Керування транспортним засобом, номерний знак якого є неосвітленим та ін.) та за ч.4 ст.126 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування).



Також на місце викликали слідчо-оперативну групу, яка з’ясує подальші обставини справи.


Дарина СИНИЦЬКА, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?