Авторизация

Вісті з Полтави - «Батьківщина», «Рідне місто» та СДП поділили між собою посади заступників міського голови та строй виконкому


Вісті з Полтави - «Батьківщина», «Рідне місто» та СДП поділили між собою посади заступників міського голови та строй виконкому

Ігор Федій, Світлана Нестуля та Сергій Рекотов

Ігор Федій від «Батьківщини», Світлана Нестуля від «Рідного міста» та Сергій Рекотов від СДП — нові претенденти на посади заступників мера Полтави


Після сьогоднішнього засідання погоджувальної наради між головами фракцій Полтавської міськради стала відома не тільки дата позачергової сесії, але й новий склад заступників міського голови та виконавчого комітету.



Щодо першого — засідання заплановано на 5 серпня цього року. Порядок денний складатиметься із 25-28 питань.



На посаду першого заступника міського голови Полтави запропоновано нинішнього члена виконкому Ігоря Федія, представника ВО «Батьківщина». Ігор Федій — підприємець, який веде оптову торгівлю автомобільними деталями та приладдям. Свого часу був співзасновником фармакологічного ТОВ «ДК-Полтава».



Заступником міського голови з гуманітарних питань, ймовірно, стане нинішня голова фракції «Рідного міста» Світлана Нестуля, доцент кафедри управління персоналом та економіки праці Полтавського університету економіки і торгівлі.



На третю і останню вакансію заступника, керуючого справами виконавчого комітету претендує Сергій Рекотов, представник СДП, юрист, помічник-консультант на громадських засадах нардепа ВР 8-го скликання Сергія Капліна.



Усі нові заступники міського голови автоматично увійдуть до складу виконкому Полтавської міськради.




Новим членом виконкому по квоті «Батьківщини» може стати Володимир Пишкін

Новим членом виконкому по квоті «Батьківщини» може стати заступник Подільської райради Полтави Володимир Пишкін.



Залишилось відкритим питання, хто стане наступним депутатом Полтавської міськради від «Рідного міста» замість Світлани Нестулі, яка з 5 серпня працюватиме у виконкомі. Ймовірно, новим депутатом стане Харченко Віктор Іванович, заступник головного лікаря КУ «Полтавський обласний центр стоматології — стоматологічна клінічна поліклініка» Полтавської обласної ради.



Нагадаємо, що саме такий партійний розподіл посад «Полтавщина» прогнозувала ще 12 липня, коли на сесії Полтавської міськради звільнили першого заступника Андрія Ляміна та заступників Віталія Нікіпелова, Людмилу Бойченко, представників команди Андрія Матковського. Сьогодні стали відомі й прізвища нових заступників.


Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка