Авторизация

Вісті з Полтави - Юрій Бублик: До виборців


Вісті з Полтави - Юрій Бублик: До виборців


Лідерами виборчих перегонів є БУБЛИК та представники «Слуги народу»: київський юрист ПЕТРОВЕЦЬ та весільний ведучий із Рівного БОБЛЯХ. Високі рейтинги мають відверто антиукраїнські сили. Хто стане переможцем — залежить від кожного з нас.


Шановні виборці 145 виборчого округу (Київський район Полтави, Полтавський та Котелевський райони)!



Добігає до завершення позачергова парламентська виборча кампанія. До голосування залишаються лічені дні, і Ви вже визначилися зі своїм мажоритарним кандидатом, тому агітувати не буду.



Переконаний, що кожен із Вас, ідучи на вибори, бажає своїй родині та Україні кращої долі, а також усвідомлює, що переможець в 145 окрузі буде лише один.



По округу до Верховної Ради балотуються різні люди: гідні, не дуже гідні та відверті негідники. Наразі, за всіма опитуваннями, лідерами виборчих перегонів в окрузі є БУБЛИК та представники «Слуги народу»: київський юрист ПЕТРОВЕЦЬ та весільний ведучий із Рівного — БОБЛЯХ. Зависокі рейтинги також мають кандидати відверто антиукраїнських сил: «Опоблоку» та «За життя (путіна)».



Шанувальники «руського міра», відверта «вата» та інші україноненависники ніколи за українського патріота БУБЛИКА не голосували й голосувати не будуть. А ось до виборців українського національно-патріотичного та націоналістичного таборів варто, і навіть необхідно, звернутися.



Шановні виборці:


Петра ВОРОНИ (самовисуванець),
Ігоря ГОРЖІЯ («Батьківщина»),
Сергія ІВАЩЕНКА («Аграрна партія України»),
Владислава КОНТАРЧУКА («Свобода»),
Євгена НІКОЛАЄНКА («Європейська солідарність»)

Я ПОВАЖАЮ ВАШ ВИБІР І ШАНУЮ ВАШИХ КАНДИДАТІВ, АЛЕ ПЕРЕМОГУ ЗДОБУДЕ ЛИШЕ ОДИН! І, на жаль, усі дослідження електоральних вподобань не на їхню користь.



Тож закликаю об’єднатися у своєму виборі! Звертаюся до Вас, як до думаючого виборця, який не бажає здати округ промосковській силі, і не працює на посилення п’ятої колони в українському парламенті: прошу підтримати мене на цих виборах! Гарантую, що й надалі залишатимусь відкритим, доступним, активним депутатом, який стоїть на захисті національних інтересів країни та інтересів полтавської громади.



Якщо розпорошимо проукраїнські голоси — переможе промосковський люмпен! Нагадаю про останні місцеві вибори, де національно-патріотичні сили не об’єдналися і в другий тур вийшли Мамай із Матковським. Тоді отримали вибори без вибору. А зараз навіть другого туру не буде.



Щиро дякую своїм виборцям за довіру! Розраховую на підтримку виборців гідних, та, на жаль, непрохідних кандидатів. Добре подумайте, перш ніж проголосувати, аби не довелося потім нарікати на «заїжджого парашутиста», якому Ваші проблеми до «лампочки».



ЗАЛИШАЮСЯ ВІРНИМ ПОЛТАВСЬКІЙ ГРОМАДІ!



І ГУРТЕЧКОМ ОБОВ‘ЯЗКОВО ПЕРЕМОЖЕМО!



21 липня — ГОЛОСУЙТЕ!


Щиро Ваш, Юрій БУБЛИК

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка