Авторизация

Вісті з Полтави - Біля Верховної Ради затримали полтавця з гранатою


Вісті з Полтави - Біля Верховної Ради затримали полтавця з гранатою

Фото: kyiv.npu.gov.ua

У Києві біля Верховної Ради поліцейські затримали розшукуваного за дезертирство полтавця — у нього знайшли гранату


Учора, 19 липня, у Києві поліцейські затримали 22-річного полтавця, який ходив біля Верховної Ради з гранатою. Боєприпас вилучили, а чоловіка доставили до поліції, аби з ним поспілкувалися слідчі. Про це повідомив відділ комунікації поліції Києва.



Підозрілого чоловіка помітили працівники поліції полку особливого призначення № 2, коли патрулювали на вулиці Грушевського. Напередодні виборів поліцейські несуть службу у посиленому режимі, тому звернули увагу на громадянина, який поводився підозріло. Бійці вирішили з ним поспілкуватися. Провели поверхневий огляд і знайшли у чоловіка гранату і запал.




Затриманий полтавець







На місце події викликали слідчо-оперативну групу Печерського управління поліції. Правоохоронці вилучили небезпечний предмет і направили його на експертні дослідження.



Затриманого, 22-річного мешканця Полтавської області, доставили до територіального управління поліції. З ним спілкуються слідчі. За попередніми даним, чоловік перебуває в розшуку за дезертирство.



Подію зареєстрували у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Печерського управління поліції. Правоохоронці вирішують питання щодо правової кваліфікації події.


Дарина СИНИЦЬКА, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?