Авторизация

Вісті з Полтави - Валерій Головко: Вже цього року дорогу на Котельву буде відремонтовано!


Вісті з Полтави - Валерій Головко: Вже цього року дорогу на Котельву буде відремонтовано!


Кандидат в народні депутати України по 145 виборчому округу зустрівся із мешканцями Котелевщини та обговорив із ними проблеми, що хвилюють громаду та майбутні плани розвитку територій


Прямуючи до Великої Рублівки та Котельви на зустріч з людьми, Валерій Головко особисто проінспектував початок робіт на дорозі, яка з’єднує Котелевщину із обласним центром. Цю ділянку із січня 2018 року передали на баланс Агентства місцевих доріг без жодного документа! Не було здійснено навіть землевідведення!



Того ж року розпочали підготовку необхідної технічної документації, а нинішнього — заклали кошти в бюджет і розпочали ремонтні роботи. 






— Сьогодні починається поточний ремонт дороги і ці роботи закінчаться орієнтовно до жовтня місяця. Загальний обсяг грошей, які спрямували із бюджету на ремонт — приблизно 8 мільйонів гривень. А наступного року буде здійснено масштабний капітальний ремонт — відзначає Валерій Головко.









Мешканці Великої Рублівки із радістю зустріли звістку про початок ремонту дороги, адже користуватися надійними і комфортними шляхами — їхня давня мрія. Також люди порушили перед Валерієм Головком кілька важливих питань, які стосуються благоустрою їхнього села. Серед озвучених ініціатив — виділення коштів на капітальний ремонт місцевої школи. А ще — можливість громадського контролю за використанням бюджетних коштів. Валерій Головко, відзначив, що саме мешканці громади повинні визначати — куди саме доцільніше спрямовувати кошти платників податків, і пообіцяв повне сприяння у вирішення озвучених проблем.






Валерій Головко також зустрівся із співробітниками Котелевського територіального центру надання соціальних послуг. Разом із ними кандидат в народні депутати обговорив шляхи покращення умов праці співробітників центру та розширення переліку послуг для населення.



Також під час візитку на Котелевщину екс-голова Полтавської ОДА відвідав історико-культурний заповідник «Більськ». Свого часу він ініціював програму підтримки археологічної галузі та цієї історико-культурної пам’ятки. Нині на території «Більського городища» триває археологічна експедиція, яка досліджує новий пласт історії. 






«Серед наших планів — зробити на території «Більського городища» сучасну експозицію під відкритим небом. І найближчим часом це відбудеться! Тому ініційована нами програма продовжується. Я всіх запрошую відвідати в цьому році фестиваль «Гелон-фест» у Більську і відчути, наскільки багатою історично та культурно є наша Полтавщина, — зазначив Валерій Головко.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?