Авторизация

Вісті з Полтави - Хто хотів зірвати вибори у с.Ковалівка Полтавського району?

На світлинах, які ви бачите від 14 липня цього року — стан приміщення Будинку Культури у селі Ковалівка Полтавського району, а це саме те приміщення, яке виділене під виборчу дільницю на якій 21 липня люди повинні віддавати свій голос за формування нової влади.


Як бачимо чинна сільська влада не намагалася підготувати виборчу дільницю та тягнула до останнього! Знаючи наперед про проведення дострокових виборів у Верховну Раду ця «влада» розпочинає реконструкцію Будинку Культури, в якому з давніх давен проводяться вибори! Але процес навіть не просунувся до кінця, і як бачимо на світлинах ще 3 дні тому дільниця нагадує звалище будматеріалів. 



Ніхто не вживав жодних дій та не приймав рішення про зміну місця розташування виборчої дільниці в іншому придатному для цього приміщенні, як цього вимагає Закон України «Про вибори народних депутатів України», а саме п.2 ст. 83. Цим самим вибори у с. Ковалівка могли бути зірвані!



І тільки завдяки наполегливості та вчасному реагуванню з боку Голови виборчої комісії, який є представником від кандидата у народні депутати Володимира Гриценко, ситуацію вдалося вирішити.




Вісті з Полтави - Хто хотів зірвати вибори у с.Ковалівка Полтавського району?





Голова комісії ініціював підняття цього питання, зібрав всіх членів комісії і всіляко намагався подолати поставшу проблему, витребувати у влади негайних дій, щоб вибори не були зірвані через байдужість чиновників.Тільки після такої активності протягом останніх 2-х днів прийнялися міри по приведенню в належний стан приміщення виборчої дільниці! 



Питання — що б було, якби голова виборчої комісії вчасно не підняв це питання?



Тому резюмуємо — виборам у с. Ковалівка бути!!!



Більше інформаціі на сторінці в Facebook.


Андрій ПЕТРОВ

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка