Авторизация

Вісті з Полтави - Департамент будівництва Полтавської ОДА добудує спорткомплекс по вулиці Петра Юрченка


Вісті з Полтави - Департамент будівництва Полтавської ОДА добудує спорткомплекс по вулиці Петра Юрченка

Будівництво басейну по вул. Петра Юрченка в Полтаві

12 липня Департамент будівництва ПОДА оголосив тендер на продовження спорудження спортивно-видовищного комплексу з приміщеннями громадського обслуговування. 


Кілька років будівництвом басейну по вул. Петра Юрченка в Полтаві займалася міська влада. Зараз цей об’єкт передали на баланс Полтавської ОДА. 12 липня Департамент будівництва ПОДА оголосив тендер, щоб закінчити зведення спорткомплексу. Очікувана вартість оголошених робіт — 109 млн 789 тис. 380 грн. Кінцевий термін подання пропозицій — 28 липня.



Новий комплекс повністю відповідатиме не тільки нормам будівництва, а й буде зручним для спортсменів. Його добудують з урахуванням усіх норм доступності.



Завдання проекту — створення спортивної інфраструктури для фізкультурно-оздоровчого та спортивного розвитку міста.



Для забезпечення самоокупності проекту минулого року провели консультації з представниками Федерації плавання України. 




Обговорення проекту з першим віце-президентом Федерації плавання України


Тимофій Голбан

Новий спорткомплекс функціонуватиме за двома напрямками: заняття з плавання для любителів та проведення змагань різного рівня.



Усередині будівлі планують облаштувати ресепшн, дитячу кімнату та малий басейн для занять з немовлятами від 6 місяців. Також хочуть відкрити кімнату з тренажерами, зону для СПА процедур, магазин спортивних товарів, дитячий басейн та кафе.



На стінах розмістять інформаційні екрани. Це дозволить учасникам змагань бачити свої результати та номери виступів. Цю інформацію також бачитимуть і глядачі на трибунах.



— Цей об’єкт кілька років перебуває у стадії будівництва. Ми хочемо звести сучасний спортивний комплекс, який би повністю забезпечив потреби усіх, хто його експлуатуватиме, — стверджує директор Департаменту будівництва ПОДА Тимофій Голбан.


Прес-служба Полтавської ОДА

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?