Авторизация

Вісті з Полтави - ДТЕК Нафтогаз залучає на український ринок американські технології


Вісті з Полтави - ДТЕК Нафтогаз залучає на український ринок американські технології

Конференція ДТЕК Нафтогаз та компанії Q.B. Johnson Manufacturing

ДТЕК Нафтогаз та компанія Q.B. Johnson Manufacturing (США) — провідний світовий виробник обладнання для нафтогазової галузі, провели конференцію «Основні аспекти при виборі технології підготовки газу. Порівняння підходів Північної Америки та України».


Серед питань, що були розглянуті, ─ осушування газу і конденсату, забезпечення безгідратних режимів процесу підготовки газу, сучасні технології очищування природного та скрапленого газу від сірководня та меркаптанів, збільшення видобутку пропан-бутану на установках підготовки газу без використання турбодетандерів. На прикладі Олефірівської УППГ ДТЕК Нафтогаз було продемонстровано ефект від заміни метанолу з регенерацією моноетиленгликоля. 



— У першу чергу, я хочу відзначити дуже високий ступінь технічної підготовки українських інженерів. Однак важливо надавати їм можливість розширювати свій досвід та знайомитися з новими технологіями, які застосовуються у західних країнах, — зазначив Президент Q.B. Johnson Лорі Джонсон.



Також міжнародний експерт оцінив рівень застосування сучасних технологій у компанії ДТЕК Нафтогаз. 



— Діджитальні технології, які застосовує компанія, дозволяють контролювати багато процесів на виробничих об’єктах у режимі реального часу та оперативно приймати рішення із підвищення ефективності видобутку газу. Рівень цифровізації родовищ ДТЕК Нафтогаз може слугувати прикладом навіть для багатьох міжнародних компаній, — підкреслив Лорі Джонсон. 



Семінар відвідали понад 50 учасників, у тому числі представники найбільших українських газовидобувних компаній. 



— Минулого року ми реалізували масштабний проект із будівництва пропаново-холодильної установки з використанням обладнання Q.B. Johnson і вже зараз спостерігаємо позитивний ефект від цього технологічного рішення. Тому ми впевнені, що застосування інноваційних підходів та новітнього обладнання вкрай важливо для збільшення видобутку газу і наближає Україну до енергонезалежності,— відмітив директор з видобутку вуглеводнів ДТЕК Нафтогаз Олексій Раптанов.


Рена ДАРСАНІЯ

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?