Авторизация

Вісті з Полтави - Підприємці Полтавської області економлять на закупівлі газу


Вісті з Полтави - Підприємці Полтавської області економлять на закупівлі газу


Влітку 2019 року вперше за багато років склалася ситуація, коли газ українського видобутку перекриває за обсягами рівень його споживання. На ринку спостерігається профіцит газу українського видобутку, відповідно, його вартість знижується. Так, підприємства Полтавської області можуть купувати паливо про запас і зменшити майбутні витрати. 


«Звичайно, не всі українські компанії мають фінансові ресурси для закупівлі газу на зимовий період. Але навіть якщо брати кредити зі ставкою 22-24%, то при вартості газу 7000 грн. за тисячу кубометрів, до ціни потрібно додати ще близько 900 грн. щомісячних платежів по кредиту. Однак, такі капіталовкладення зможуть окупити себе в перспективі», — зазначає Юрій Заводовський, комерційний директор Полтавського офісу компанії ETG.UA.



Газ українського видобутку вигідно купувати про запас, адже він має фіксовану ціну, немає ризику валютних коливань, існує високий рівень безпеки та надійності поставок, а також мінімальні витрати на закупівлю. Але варто звертатися лише до надійного постачальника, якому ви довіряєте. Це можна побачити по тривалості його роботи на ринку, обсягам виручки і чисельності клієнтів. Наприклад, компанія ETG.UA працює на ринку енергії з 2016 року і спеціалізується на постачанні природного газу та електроенергії для малих та середніх підприємств. Зараз у компанії понад 2,5 тис. клієнтів в українському бізнес-секторі, які можуть звернутись у центри обслуговування споживачів в 17-ти регіонах країни. У Полтавській області кількість клієнтів компанії ETG.UA за останні півроку збільшилась вдвічі. Серед споживачів — близько 100 найбільших бюджетних та комерційних організацій. ETG співпрацює з п’ятьма найбільшими українськими компаніями в газовидобувному секторі на базі довгострокових форвардних контрактів, а також з трьома великими імпортерами природного газу із країн Євросоюзу.






Лише впевнившись у надійності компанії-постачальника, можна зробити передоплату за газ і економити весь наступний опалювальний сезон. Після проведення оплати провайдер закачує паливо у ПСГ і вже в осінньо-зимовий період буде здійснювати поставки. А з електронним кабінетом від компанії ETG.UA можна легко управляти заявками на газ не виходячи із офісу. В ньому можна не лише укласти договір, сплачувати рахунки та вести електронний документообіг, а й отримувати рекомендації з обсягу споживання, повідомлення про похолодання/потепління, встановлювати ліміти в сторону збільшення/зменшення споживання газу і, там самим, більш ефективно планувати бюджети компанії.



Адреса філіалу у Полтаві: вул. П. Орлика, 2/16



Контактний телефон (0532) 69-10-05.


Оксана КУЛІШ

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка