Авторизация

Вісті з Полтави - Обережно, провокації!


Вісті з Полтави - Обережно, провокації!


На жаль, українські вибори ніколи не проходять без бруду.


В ніч на 8 липня на території 145-го виборчого округу відбулося розповсюдження газети, виконаної у стилістиці партії «Європейська Солідарність», і виданої наче б то від мого імені.



У номері зазначається, що я, Валерій Головко, йду до Верховної Ради України наче б то за підтримки команди Петра Порошенка та партії «Європейська Солідарність». Окрім того, разом із моєю передвиборною програмою розміщено образливі випади проти інших кандидатів.



У зв’язку з цим хочу повідомити наступне.



По-перше, хочу подякувати моїм опонентам за такий дещо незвичний спосіб донесення моєї передвиборчої програми до жителів Полтавщини. Таким чином мене ще не «піарив» ніхто!



По-друге, про всяк випадок нагадую, що не маю і не мав жодних стосунків до партії «Європейська Солідарність». На вибори до Верховної Ради йду як самовисуванець, моя «партія» — це громада Полтавщини!



До речі, ні для кого не секрет, що мої стосунки з командою колишнього президента Петра Порошенка склалися не найкращим чином. Передусім через мою категоричну відмову «включити» адмінресурс під час президентських виборів. Саме це стало причиною моєї відставки та подальшого політично вмотивованого переслідування. 



По-третє, ніколи не опускався до особистих випадів проти інших кандидатів. Моя позиція чітка й зрозуміла: є програми, є результати роботи — тож нехай виборець сам вирішує, хто вартий підтримки, а хто — ні.















Провокації — зброя слабких, брехня від чужого імені — інструмент боягузів. Особисто мені не соромно розповідати про результати своєї роботи. 



Що може запропонувати виборцеві мій опонент — автор провокації, окрім використання популярного політичного бренду? 



Шановні учасники виборчого процесу! Вкотре закликаю Вас: будьмо людьми!



З повагою,
Валерій ГОЛОВКО

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка