Авторизация

Вісті з Полтави - Каплін камінь точить — Космолот по всій країні визнано незаконним


Вісті з Полтави - Каплін камінь точить — Космолот по всій країні визнано незаконним


Нардеп Сергій Каплін та його помічники протягом останніх років написали більше сотні звернень і депутатських запитів до правоохоронців,міністрів та чиновників з вимогою припинити напівлегальну діяльність державної лотереї Космолот. Нещодавно нардеп також звертався й до Президента Володимира Зеленського. В результаті цих звернень Українська національна лотерея заявила про припинення роботи держлото Космолот та закликала більше не користуватись послугами наземних і онлайн ресурсів Космолоту.


Українська національна лотерея заявила, що півночі 6 липня припинено будь-яку діяльність Космолоту в Україні. Також в нацлото закликали з цього моменту не здійснювати жодних платежів і ставок і не купувати квитків Космолоту.



«Усі прийняті оплати за участь в державній грошовій миттєвій лотереї «КОСМОЛОТ» після 23:59:59 годин 05 липня 2019 року будуть вважатися незаконними та такими, що порушують вимоги ЗУ «Про державні лотереї в Україні» та ЗУ «Про заборону грального бізнесу в Україні», — йдеться у повідомленні.



Полтавський народний депутат Сергій Каплін говорить — боротьба з Космолотом для багатьох в країні набула принципового значення, адже ці заклади по всій країні зруйнували не одне життя.



«Звернення громадян щодо роботи космолотів до мене надходять кожен день. Від малого до старого витрачають в цих псевдо лото, а насправді справжніх казино всі свої статки — стипендії, зарплати, пенсії. Потім ігромани виносять з дому цінні речі і остаточно втрачають зв’язок із соціумом. Ми боролися з цією гідрою протягом останніх 5-ти років. Підготовлено і направлено сотні звернень і запитів до правоохоронців, уряду, парламенту і Президента. Нещодавно звернувся з проханням припинити це й до Володимира Зеленського — результат очевидний. Діяльність цих закладів визнано повністю поза законом. А отже правоохоронці тепер будуть змушені ліквідувати ці заклади», — говорить Сергій Каплін.


Прес-служба Сергія Капліна

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?