Авторизация

Вісті з Полтави - У Полтавському та Кременчуцькому районах сталося дві пожежі — загинули четверо людей


Вісті з Полтави - У Полтавському та Кременчуцькому районах сталося дві пожежі — загинули четверо людей

Пожежа у Ковалівці | Фото: pl.dsns.gov.ua

За добу у пожежах в приватних будинках під Полтавою та Кременчуком загинуло два чоловіка та дві жінки


Упродовж доби, 6 червня, у Полтавському та Кременчуцькому районах сталося дві пожежі у приватних житлових будинках. Під час обох з них загинули господарі. Про це повідомила прес-служба ГУ ДСНС України у Полтавській області.



Перша пожежа сталася близько 6:30 у селі Ковалівка Полтавського району — на вул. Покровській. Вісім рятувальників за допомогою двох пожежних машин загасили займання за 1,5 години — о 08:05. Вогонь знищив вживані речі, закоптив стіни та стелю.



На місці пожежі знайшли тіла господарів будинку — чоловіка та жінки, 1970 р.н. Тіла подружжя направили до відділення Полтавського обласного бюро судово-медичної експертизи для встановлення причини загибелі.




Пожежа у Кам’яних Потоках

Про другу пожежу Службі порятунку «101» повідомили о 09:47. Займання виникло в будинку на вул. Кавалерійській у селі Кам’яні Потоки Кременчуцького району. Семеро рятувальників за допомогою однієї пожежної машини загасили займання за годину — о 10:40. Вогонь знищив вживані речі, меблі, пошкодив перекриття на площі 4 м², електролічильник, закоптив стіни та стелю на площі 50 м².



На згарищі знайшли тіло господарки, 1976 р.н., та чоловіка, 1994 р.н. Для встановлення причин смерті їх направили до Кременчуцького відділення обласного бюро судово-медичної експертизи.



Причини обох пожеж встановлюють фахівці.


Дарина СИНИЦЬКА, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?