Авторизация

Вісті з Полтави - 5 причин відвідати етнофестиваль «Купальські гуляння 2019» у Ковалівці


Вісті з Полтави - 5 причин відвідати етнофестиваль «Купальські гуляння 2019» у Ковалівці


Якщо ви ще не знаєте, де провести найближчий вікенд, то ось вам порада: їдьте 6 липня до Ковалівки на «Берег Свободи» на етнофест «Купальські гуляння 2019». Ми зібрали 5 причин, чому фестиваль українського духу — обов’язковий у переліку заходів, які варто відвідати цього літа.


Сімейний



Якщо ви думаєте, що фестивалити — це заняття лише для молодих, — то ви ніколи не були у Ковалівці на «Купальських гуляннях». У нас щороку відпочивають люди від 0 до 100 років! І усім є чим зайнятися. 



Патріотичний



Тут люблять національний одяг і залюбки спілкуються солов’їною. Патріотична атмосфера — це основа «Купальських гулянь», адже не дарма це фестиваль саме українського духу.



Затишний



На «Купальських гуляннях» ніхто не відчуває себе «не у своїй тарілці». Навіть якщо ви приїдете на фестиваль наодинці, то сумувати вам тут точно не дадуть.



Бюджетний



Не треба витрачати тисячі гривень на вітер, щоб відпочити на фестивалі. Кілька сотень гривень — це ті гроші, які ви тут витратите. 



Традиційний



Етнофест «Купальські гуляння» проходитиме вже в восьме. Він несе в собі давні українські традиції, наш зв’язок з природою та вмінням ставати частиною цього великого світу. А ще «Купальські гуляння» — найбільше водяне свято в Україні!






Для тих, хто бажає дістатися на фестиваль громадським транспортом, то з Полтави з 12:00 від кафе «Хуторок» (на Подолі біля зупинки «Оптика») кожні 20 хв ходитимуть автобуси. Тому кожен зможе дістатися у Ковалівку і потім повернутися у Полтаву.



Програма фестивалю:


11:00-16:00 — змагання з паркового волейболу;
11:00-18:00 — дитяча анімація, квести та інші розваги;
14:00 — шоу мильних бульбашок;
15:00-16:00 — відкрите тренування бійців MMA (бої без правил), виступ воркаутерів;
16:00-18:00 — «Караоке на майдані» з Ігорем Кондратюком;
18:00-20:30 — виступ народних колективів: Заслужений самодіяльний ансамбль пісні і танцю України «Лтава» імені Міщенка, вокальний ансамбль «Дивоцвіт», народний гурт «Козаки з Батьківщини»;
20:40-21:20 — етнографічне дійство фестивалю;
21:20-22:00 — шоу-балет «Алекс», фаєр-шоу;
22:00-23:30 — виступ гурту «ТНМК»;
23:40-02:00 — купальська дискотека на березі річки (DJ FLY).

Програма буде дуже насиченою: спортивні змагання, цікаві квести, колоритне етнографічне дійство — нікого не залишить байдужим. 




Олександр та Юрій Бублики — Ініціатори фестивалю

Також на вас чекає Ігор Кондратюк із «Караоке на майдані», «Мамахохотала шоу» та ведучі заходу брати Реви. Для дітей діятиме безкоштовна зона дитячої анімації. Цьогорічним хедлайнером фестивалю став гурт — «Танок на Майдані Конго».



Також гості фестивалю зможуть побачити дивовижне вогняне шоу. А ще: майстер-класи з народних ремесел, виступи воркаутерів та відкрите тренування бійців MMA, стрибки через вогнище, пускання вінків на воду, купальська дискотека (DJ FLY).






Однією з особливостей фестивалю є безпрограшна купальська лотерея, виручені кошти з якої підуть на допомогу бійцям АТО.



З приводу організаційних питань звертайтеся за телефоном: 0988323817.


Прес-служба фестивалю «Купальські гуляння»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?