Авторизация

Вісті з Полтави - Дитячий спортивно-розважальний комплекс Smile Park провів благодійний захід для особливих дітей


Вісті з Полтави - Дитячий спортивно-розважальний комплекс Smile Park провів благодійний захід для особливих дітей


24 червня дитячий спортивно-розважальний комплекс Smile Park відвідали діти з благодійної організації «Карітас», яким необхідна та важлива соціалізація та розвиток. на благодійній основі до дитячого комплексу запросили діток із синдромом Дауна та аутизмом.


Smile Park активно співпрацює з благодійними та громадськими організаціями, а також запрошує вихованців інтернатів. Таким чином Smile Park намагається підтримати дітей, які позбавлені можливості повною мірою відчути радість дитинства.



Тому дитячий спортивно-розважальний комплекс звернувся в благодійну організацію «Карітас» та запросив діток із синдромом Дауна та аутизмом для того, щоб подарувати приємні емоції та нові враження.












Дітей зустрічав костюмований аніматор з кульками — всі хлопчики та дівчатка отримали жовті кульки зі смайликами. А потім всі разом відправились на величезну батутну арену, де весело стрибали, грали в різноманітні ігри та будували фортецю з паралонових кубиків.












Після розваг на батуті аніматор з малечею відправилися у величезний лабіринт з гірками та басейном з кульками. Там вони із задоволенням грали в хованки, каталися з гірок та «пірнали» у різнокольорові кульки.



Надзвичайно сподобалась малечі «тарзанка». Діти сідали на м’яку грушу і зі спеціального подіуму летіли по довгому тросу. З впевненістю можна сказати, що цей атракціон подарував їм незабутні враження.















Після захопливої «тарзанки» малеча разом з аніматорами пограла у жваву руханку під музику — діти танцювали, стрибали та сміялися. Потім хлопчиків та дівчат розділили на дві команди та влаштували змагання з перетягування канату. Перемогла звичайно Дружба!



Надзвичайні враження дітлахи отримали від Шоу Мильних бульбашок. Кожна дитина змогла відчути себе в ролі чарівника, створивши величезні мильні бульбашки. Дівчатка та хлопці надували кульки за допомогою долоньок та спеціального приладдя, а потім кожну дитинку занурили в середину мильної бульбашки.






Після жвавих ігор втомлена та щаслива малеча поласувала смачним морозивом. Діти безумовно отримали незабутні враження та приємні емоції, а також весело і корисно провели час в дитячому спортивно-розважальному комплексі Smile Park.



Підтримати дітей можна різними способами. Smile Park дарує головне, що має — посмішки і турботу! Дитячий спортивно-розважальний комплекс готовий до активної співпраці й з іншими благодійними та громадськими організаціями, дитячими інтернатами, щоб діти змогли повноцінно відчути радість дитинства.


Smile Park у Полтаві: вул. Ковпака, 26 (ТРЦ «Екватор»)
Телефони: (050) 774-29-14, (068) 907-67-44
Веб-сайт: smilepark.in.ua/poltava

Андрій ПЕТРОВ

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?