Авторизация

Вісті з Полтави - Благодійний фонд «Повір у себе» агрохолдингу «Астарта-Київ» допомагає випускникам сільських шкіл Полтавщини отримати освіту в кращих ВНЗ України


Вісті з Полтави - Благодійний фонд «Повір у себе» агрохолдингу «Астарта-Київ» допомагає випускникам сільських шкіл Полтавщини отримати освіту в кращих ВНЗ України

Стипендіати фонду

Уже понад 10 років Благодійний фонд «Повір у себе» допомагає талановитим абітурієнтам з сіл та селищ отримати якісну вищу освіту. Випускникам, які проходять конкурсний відбір, фонд надає академічну стипендію, допомогу на оплату гуртожитку та ґранти. Стипендіатів визначають щорічно з липня по вересень.


У Благодійному фонді «Повір у себе» працює програма «Сільській дитині — сучасну освіту». Вона спрямована на підтримку талановитих дітей, які знають, в якій професії хочуть реалізуватися і де будуть корисні, але не мають фінансової підтримки батьків або держави для вступу до університету.



Стипендіати можуть навчатися у п’яти ВНЗ-партнерах фонду:


Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника (Івано-Франківськ);
Українському католицькому університеті (Львів);
Національному університеті «Києво-Могилянська академія» (Київ);
КНУ імені Тараса Шевченка (Київ);
Харківському національному університеті радіоелектроніки (Харків).

Однією зі стипендіаток фонду у 2014 році стала полтавка Ольга Петлюх. Вона вступила до Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка на архітектурний факультет. Нині дівчина навчається на магістратурі і цього року увійшла до 30 найкращих молодих архітекторів України. Крім того, нині дівчина бере участь у конкурсі на проектування набережної в Черкасах.




Ольга Петлюх — стипендіатка фонду у 2014 з Полтави

Для участі в конкурсі фонду майбутні студенти повинні: 


проживати у сільській місцевості або селищі міського типу не менше року;
мати і прагнути отримувати гарні результати навчання;
написати заяву та зібрати відповідні документи (копії), що підтверджують відповідність критеріям отримання фінансової підтримки, а також довідки про склад сім`ї і про матеріальне забезпечення сім`ї;
написати есе на тему: «Університет моєї мрії та моя майбутня професія» або «Моя освіта та як я можу бути корисний Україні».

Річна іменна академічна стипендія на здобуття «бакалавра», яку отримують абітурієнти, потребує щорічного підтвердження. Анкету претендента на отримання гранту на навчання можна заповнити тут



З детальним переліком документів, які необхідно подати разом із заявою для отримання гранту на навчання, можна ознайомитися тут.




Зустріч зі стипендіатами фонду


Стипендіати-магістранти

За 10 років існування, фонд розробив чотири освітні проекти, надав 32 наукових ґранти, допоміг отримати освіту 529 студентам. Крім цього, тут діють триденна майстерня лідерства та проектного менеджменту «Підйом!», культурно-мовний табір «Розвивайся. Інтегруйся. Дій» — спільний проект з фондом Fulbright Ukraine, і Форум «Повір у себе».



У разі додаткових запитань про роботу фонду та участь в програмах: (095) 272-64-58, [email protected]



Довідка: Мета Благодійного фонду «Повір у себе» — сприяти розбудові України, морально та фінансово підтримуючи талановиту молодь в отриманні освіти. 




Віктор та Ірина Іванчики зі стипендіатом фонду

Неприбуткову організацію у 2009 році створили Віктор та Ірина Іванчики.



У квітні фонд переміг в номінації «Благодійність в освіті та науці» на Національному конкурсі «Благодійна Україна 2018».


ГО «Полтавщина Аграрна»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка