Авторизация

Вісті з Полтави - Депутат Київської міськради балотується в нардепи по полтавському округу, як член партії «Слуга народу»


Вісті з Полтави - Депутат Київської міськради балотується в нардепи по полтавському округу, як член партії «Слуга народу»


Мешканець Києва Олег Петровець зареєструвався кандидатом в нардепи по 145 округу, як член партії «Слуга народу», але у якості самовисуванця. Кандидат від «Слуги народу» Андрій Боблях назвав свого конкурента «фейком»


ЦВК України зареєструвала кандидатом в нардепи по 145 одномандатному виборчому округу (Полтава, Полтавський та Котелевський райони) Олега Федоровича Петровця, 1987 р.н., уродженця Рівненської області, підприємця, члена політичної партії «Слуга народу», самовисуванця.






Новий кандидат проживає у Києві, що й не дивно, адже Олег Петровець є депутатом Київської міської ради (обраний від партії «БПП «Солідарність»). Олег Петровець є членом постійної комісії з питань містобудування, архітектури та землекористування, а також членом Антикорупційної ради при київському міському голові.



Цікаво, що попри указану на сайті ЦВК політичну приналежність до «Слуги народу» Олег Петровець в ефірах телеканалу «Прямий» критикував тоді ще кандидата в президенти Володимира Зеленського. Наприклад, в ефірі «Прямого» від 25 лютого 2019 року Олег Петровець заявив, що «заклики Зеленського орієнтовані на людей, які не думають і ведуться на популізм».






Кандидат по 145 округу Андрій Боблях (до речі, теж проживав на Рівненщині, як і Петровець) та висуванець від партії «Слуга народу», назвав Олега Петровця «фейком»:



— Усі кандидати «Слуги народу» по одномандатним округам — є висуванцями цієї партії. У нас на округах немає жодного самовисуванця. Я вчора чув, що Олег Петровець перебуває у Полтаві і зустрічається із виборцями біля будинку культури. На жаль, не встиг поїхати туди і поспілкуватися із ним. Взагалі в Україні подібні випадки є тенденцією. Вже зареєстровано 8 кандидатів із прізвищем «Зеленський», зареєстровано багато кандидатів від громадських організацій та фірм «Слуга народу». Думаю, що це все ланки одного ланцюга.



«Полтавщина» готова надати слово й Олегу Петровцю — контакти редакції ми передали його помічнику.



Окрім цього згадаємо про інших, більш-менш відомих кандидатів, які балотуються по 145-му округу. Окрім самовисуванців Валерія Головка та Юрія Бублика свої сили будуть випробовувати:


голова ТВК Полтави та Ради підприємців міста Євген Ніколаєнко, висуванець від партії «Європейська Солідарність»;
адвокат Василь Ковальчук, від партії «Сила і честь»;
екс-голова Полтавської облради та нинішній депутат облради Петро Ворона.

Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?