Авторизация

Вісті з Полтави - «Східний геологічний союз» профінансував ремонт вулиць одного із сіл Миргородського району


Вісті з Полтави - «Східний геологічний союз» профінансував ремонт вулиць одного із сіл Миргородського району


Компанія виділила понад 550 тис грн на ремонт двох вулиць у с. Зелений Кут Миргородського району. Підприємство входить до групи компаній «Geo Alliance» і володіє ліцензією на користування надрами Кошевойського родовища неподалік Зеленого Кута.


Мешканці села звернулися до компанії за допомогою: вулиці в селі перебували в аварійному стані — після дощу у деяких місцях були озера. Через бездоріжжя страждали люди, навіть швидка не могла дістатися на виклик. Для виконання робіт компанія укладала договір із Лохвицькою дорожньо-будівельною компанією «Дзета-ЛТД».




Дорога до і після ремонту

Заступник директора ТОВ «СХІДНИЙ ГЕОЛОГІЧНИЙ СОЮЗ» Сергій Прощенко розповідає:



— У рамках нашої соціальної політики ми надаємо громадам підтримку у покращенні інфраструктури. «Geo Alliance», в межах своєї компетенції і можливостей, і надалі допомагатиме жителям у вирішенні проблем. Крім того, після початку видобутку газу у місцевий бюджет будуть надходити рентні кошти. 




Сергій Прощенко,заступник директора ТОВ «Східний геологічний Союз»

Нагадаємо, у минулому році «Geo Alliance» профінансував ремонт Зеленокутівського ФАПу. Компанія фінансово допомагає у проведенні місцевих свят, а минулого року також допомагала встановити альтанки для відпочинку в Зеленому Куті та Савинцях.


Лілія УДОДЕНКО

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?