Авторизация

Вісті з Полтави - Компанія «Полтавазернопродукт» з агрохолдингу «Астарта-Київ» за останні три роки вклала 800 тис. грн у ремонт доріг у громадах, де працює


Вісті з Полтави - Компанія «Полтавазернопродукт» з агрохолдингу «Астарта-Київ» за останні три роки вклала 800 тис. грн у ремонт доріг у громадах, де працює


«Полтавазернопродукт» разом з кількома сільськими радами вже третій рік допомагає проводити ремонт на місцевих дорогах. Компанія закуповує необхідні матеріали, а сільська рада наймає підрядників.


Компанія «Полтавазернопродукт» з агрохолдингу «Астарта-Київ», окрім безпосередньої господарської діяльності, займається допомогою громадам на територіях, де працює. Це стосується Глобинського та Семенівського районів.



Заступник гендиректора з соціальних питань ТОВ «Полтавазернопродукт» Альона Словцова розповіла, що в тих місцях, де складна ситуація з дорогами, підприємство допомагає їх ремонтувати:



— Ми співпрацюємо з сільськими радами у вигляді співфінансування. Так спільними зусиллями ремонтуємо частину цих доріг.






За останні роки це стосувалося трьох населених пунктів — Пустовійтово, Зубанів та Василівки.



Загальні витрати компанії на ремонт доріг за останні три роки склали 800 тис грн. Це понад дві тисячі квадратних метрів асфальтового покриття. Кошти вкладаються навпіл із сільрадою.



Альона Словцова розповіла про алгоритм подібної співпраці:



— Місцеві голови звертаються з потребою в ремонті. Ми закуповуємо асфальтобетонну суміш для покриття, а сільрада наймає підрядників для виконання робіт.



У планах цього року — ремонт доріг ще у двох селах на територіях, де працює компанія.



Найбільша допомога з ремонтом доріг протягом останніх років проходить у Пустовійтівській сільраді. Цього року тут відремонтували асфальтове покриття на вулицях Гвардійській та Шкільній.




Любов Тарасюк

Голова сільської ради Любов Тарасюк розповіла, що компанія постійно співпрацює з сільською радою. Окрім оренди земель, за які сільрада отримує від компанії до 400 тис. грн в рік, «Полтавазернопродукт» допомагає й в інших сферах:



— У нас з «Полтавазернопродуктом» підписаний меморандум. Сюди входять підвезення людей, допомога школі, дитсадку, скошування трави, розгортання снігу, співорганізація свят. Зазвичай роботи, яких потребує громада, ми включаємо до листа підприємству, і наприкінці року перепідписуємо меморандум. Ми дуже задоволені співпрацею з цим підприємством.



Довідка: ТОВ «Полтавазернопродукт» — один з провідних виробничих підрозділів агрохолдингу «Астарта-Київ». Розташовується в місті Глобине. Спеціалізується на вирощуванні зернових, олійних культур, цукрового буряка та виробництві молока.


ГО «Полтавщина Аграрна»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?